Visagie opleiding volgen?

Denk jij erover een visagie opleiding of visagie cursus te gaan volgen? In september starten de verschillende opleidingen en korte cursussen visagie weer. Als je graag van je passie je beroep wilt maken, dan is dit het moment om je aan te melden!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

start visagie opleidingen

Waarom onze visagie opleidingen

Onze visagie opleidingen onderscheiden zich door de aandacht op het werken als freelance visagist en de goede begeleiding naar de praktijk toe.
De docenten delen hun ervaringen vanuit de praktijk, je kunt een dag stage lopen bij een ervaren visagist en je bouwt onder begeleiding al tijdens je opleiding een portfolio op.

Visagie keurmerk

Heb je bij onze Academy succesvol je visagie opleiding afgerond, dan ontvang je het digitale visagie keurmerk. 
Dit keurmerk geeft aan dat je allround bent opgeleid en de juiste vaardigheden en vakkennis bezit om door opdrachtgevers geboekt te worden voor een visagie opdracht. Denk aan een fotoshoot of tv opname.
Ons keurmerk geeft aan dat je bent aangesloten bij onze agency. Dit agentschap voor visagisten heeft een betrouwbare naam opgebouwd in de visagiebranche door vakbekwame visagisten in te zetten bij opdrachtgevers in heel Nederland.

Starten in september

Maak kennis met het visagie vak tijdens één van onze korte visagie cursussen of word opgeleid tot allround visagist tijdens de vakopleiding.
Wij werken met kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk is.
Naast alle visagie technieken, kleuren- en productkennis, leer je ook wat er allemaal bij komt kijken als je op freelance basis gaat werken. Hoe vind je opdrachtgevers en hoe bereid je je voor op opdrachten? Dat is zeker een belangrijk onderdeel van de opleiding. 
Na het behalen van je diploma kun je direct zelfstandig aan de slag als make-up artist!

Na de zomervakantie in september gaan de verschillende opleidingen weer van start. Dit is het moment om je te richten op een nieuwe opleiding en plannen te maken voor de toekomst. Schrijf je tijdig in want doordat wij met kleine groepen van maximaal 10 studenten werken is vol ook echt vol!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan één van onze open dagen of maak een persoonlijke afspraak.

start visagie opleidingen
WhatsApp chat