Weekend visagiecursus

Een korte visagiecursus is geschikt om de basis van het visagievak te leren, je kennis op te frissen of om te ontdekken of visagie iets voor jou is. In twee dagen leer je veel basistechnieken en kun je ervaren hoe het is om make-up bij een model aan te brengen.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

2-daagse visagiecursus in het weekend

Heb je op dit moment een baan maar wil je graag iets anders gaan doen? Met deze korte cursus die in één weekend wordt gegeven, kun je ontdekken of visagie iets is voor jou. Je krijgt op zaterdag en zondag les en oefent beide dagen op een model.
Je leert bijvoorbeeld een dagmake-up en een avondmake-up aan te brengen en je ontdekt hoe het werkt met fotografie make-up.

Visagiecursus met kleine groepen

Op dit moment wordt er les gegeven aan groepen van maximaal 5 leerlingen. Zo houden we rekening met de RIVM corona maatregelen en is er genoeg aandacht en begeleiding.
Wij werken altijd met kleine groepen, zodat we zien waar je hulp bij nodig hebt en er ook voldoende tijd is om al je vragen te kunnen stellen.

 

weekend  visagiecursus

Leer de basis van visagie

Deze visagiecursus is ideaal om kennis te maken met het visagievak en te ontdekken of je het leuk vindt anderen op te maken. 
Ook is de weekendcursus geschikt om je kennis op te frissen en weer up-to-date te zijn met de technieken en producten.

Het zijn 2 aaneengesloten lesdagen in het weekend waarin je uitgebreid oefent op je model. 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de weekendcursus of één van de andere korte cursussen bij onze Academy?
Dan nodigen we je uit een kijkje te komen nemen tijdens één van de open avonden.

WhatsApp chat