Hairstyling dagopleiding

Ben je visagiste en wil je allround aan de slag? Zoek je meer uitdaging in de salon? Dan is een opleiding hairstyling een goede aanvulling. Opdrachtgevers willen regelmatig het totaalplaatje van visagie en hairstyling. Dit is een creatieve hairstyling opleiding, na deze opleiding kun je kapsels verzorgen voor zowel  commerciële opdrachten als fashion opdrachten.

6 hairstyling lessen inclusief fotoshoot

Wij hebben 6 compacte hairstyling lessen samengesteld. De eerste 5 lessen leer je verschillende creatieve technieken. De laatste les bestaat uit een opdracht inclusief fotoshoot! Goed voor je portfolio om zo je werk te kunnen laten zien aan eventuele opdrachtgevers.
Tijdens de hairstyling lessen werk je op een oefenhoofd. De laatste les werk je op een eigen model, dit is de les inclusief fotoshoot.
Hieronder kun je de dagen, tijden en verdere informatie vinden.
Heb je vragen? Wil je als hairstylist aan de slag? Laat het ons weten.

 

Wij ontwikkelen onze opleidingen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de beauty wereld.

Een kleine greep uit ons lesprogramma tot hairstylist:

 • Werken met verschillende materialen en producten
 • Het preppen (voorbewerken) van het haar
 • Verschillende vlechttechnieken, knopen en twisten
 • Verschillende föhntechnieken
 • Verschillende settingen van golven en krullen
 • Diverse toupeertechnieken
 • Verschillende manieren om het haar op te steken
 • Uitwerken van het haar in diverse stijlen/tijdsbeelden
 • Inclusief fotoshoot laatste les

Tijdens de lessen werk je op een oefenhoofd. De laatste les werk je op een eigen model, deze les in inclusief fotoshoot.

Dagopleiding, 6 lessen totaal van 19.00 uur tot 22.00 uur
Maandag 7 februari (6 maandagen achter elkaar)

Je hebt 1x per week les met uitzondering van de schoolvakanties.

 • Geen inschrijfgeld
 • Maximaal 10 leerlingen
 • Gratis parkeren
 • Bushalte op 50 meter afstand
 • Opbouwen portfolio
 • Inclusief begeleiding

Adres: Hoge Rijndijk 253, Zoeterwoude (Leiden).

Kosten opleiding hairstyling:

Lesgeld Dagopleiding € 695,-
(of 2 termijnen van €347)
Wij rekenen geen inschrijfgeld of examengeld. Ook is het inclusief fotoshoot tijdens les 6.

Daarbij komt het professionele lespakket. Wij stellen zoveel mogelijk beschikbaar. Zo kan je tijdens de lessen ontdekken wat je fijn vindt. Maar het is natuurlijk ook heel belangrijk om voor het oefenen wat basismaterialen te hebben. Denk hierbij aan borstels, kammen en een oefenhoofd. Wij werken met professionele merken zoals Black Diamond, Matador, Sibel Dupp, Schwarzkopf etc
Je kunt het pakket inzien bij ons op de academy.

Werkpakketten:
Starterspakket inclusief oefenhoofd(verplicht): €249,-
Optioneel (niet verplicht):
Pakket van 2 professionele styletangen en föhn (optioneel): €162,50

Denk je geen lespakket nodig te hebben omdat je bijvoorbeeld al kapster bent en veel materialen hebt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Belastingteruggave:
Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

hairstyling opleiding
hairstyling opleiding
visagie opleidng ruimte
visagie opleiding open dagen
rev

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Voor de opleiding had ik het silver make up pakket aangeschaft, wat ik zelf erg prettig vond omdat er meteen werd uitgelegd hoe ik de verschillende producten kon gebruiken en ik kan nu ook gelijk zelf aan de slag. Maar ook mocht ik andere producten welke beschikbaar waren (een andere kleur foundation of oogschaduwpallet bijv.) in de les gebruiken of zelf meenemen. Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV en werd er zelfs voor de lunch gezorgd. Kortom, mocht je opzoek zijn naar een opstapje in de visagie en is een jaaropleiding oid een te grote commitment (zoals in mijn geval) dan raad ik de 4 daagse opleiding zeker aan!

review visagie opleidingen Isa

Ik heb bij Beauty Bureau Academy de allround opleiding gevolgd en ik ben hier erg enthousiast over! Je wordt tijdens de opleiding niet alleen opgeleid tot visagist, ook krijg je de mogelijkheid een portfolio op te bouwen. De docenten zijn erg professioneel en ervaren, en je kunt zelfs na de opleiding nog bij hen terecht met vragen.

review Kiki
mercedes review
review Patricia visagie opleiding

De visagie opleiding is echt geweldig! Zeer uitgebreid en geen vraag is hen te veel. Er zijn zoveel aanbieders van dit soort opleidingen maar na mijn bezoek aan de open dag had ik er al een goed gevoel over en ben blij dat ik de keuze voor deze opleiding heb gemaakt. En als kers op de taart kun je na het behalen van je diploma ook nog eens via hen aan de slag en dus genoeg ervaring op doen.
Dank je wel, Ilse (en andere docenten)

Lisa review visagie opleiding

Super leuke 4 daagse visagie cursus gedaan! Zeer leerzaam. Leuke docenten en duidelijke uitleg! Ik kom in september terug voor de 24 daagse cursus. Zeker een aanrader!

WhatsApp chat