Open dagen visagie opleidingen

Kom langs tijdens onze DEMO avond!

Leuk dat je interesse hebt in onze open dagen voor de visagie opleidingen.

Vanwege alle maatregelen omtrent het Corona virus is de open avond aangepast. Je kunt een persoonlijke afspraak maken. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. 
Een telefonische afspraak is uiteraard ook mogelijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

8 + 14 =

Persoonlijk gesprek

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens de open dag te komen? Wil je alvast meer weten over onze Academy of je inschrijven voor een visagie opleiding? Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en de verschillende visagie opleidingen!

Interesse in een persoonlijke afspraak? Neem gerust contact met ons op.

¨Een aanrader!¨

Ik heb de 4 daagse cursus gevolgd en vond het ontzettend leuk. We kregen goede adviezen en werden goed begeleid. Ook vond ik ze flexibel en meedenken. Een aanrader!
Karin Ammerlaan

¨Veel persoonlijke aandacht¨

¨Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!¨
Margot van Veelen

¨Professioneel¨

Workshop perfect aangepast op de groep, zelfs verder gegaan dan alleen make-up maar overall grooming. Deze toewijding is heel fijn om terug te zien in de workshop. De workshop zelf wordt heel rustig, kalm en professioneel gegeven wat fijn is. Ik kijk uit naar de volgende workshop !
Razia Idu

¨Goede begeleiding!¨

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Ruimte met daglicht

Onze opleidingsruimte heeft grote lichtkoepels waardoor er prachtig daglicht van bovenaf is. Dit is perfect voor het aanbrengen van make-up! 
De lesruimte is ingericht met een spiegelwand met 10 ruime werkplekken. Er is een gemeenschappelijke grote ruimte voor de lunch en ontmoetingen tussen de studenten. Ook worden hier theorielessen en praktijkbesprekingen gehouden. 

Wil je vast binnenkijken bij onze Academy? Bekijk dan de virtuele rondleiding.

 

WhatsApp chat