Leuk dat je interesse hebt in onze open dagen voor de visagie opleidingen. Wij laten je graag onze Academy zien! Wil je alvast even binnenkijken? Dat kan!

Open dagen visagie opleidingen

Een aantal keren per jaar organiseren wij open dagen. Wij geven dan een rondleiding en er is de mogelijkheid de docenten te ontmoeten en al je vragen te stellen.

Onze volgende open dag staat gepland op: woensdag 3 juli van 19.00 – 21.00 uur.

Inloop tijdens de open dagen is vrij, maar wij vinden het leuk als je laat weten dat je komt! Je kunt je aanmelden via  onderstaand contactformulier.

Persoonlijk gesprek

Wil je vast meer weten over onze Academy of je inschrijven voor een visagie opleiding? Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en de verschillende visagie opleidingen!

Interesse in een persoonlijke afspraak? Neem gerust contact met ons op.

10 + 6 =

¨Een aanrader!¨

Ik heb de 4 daagse cursus gevolgd en vond het ontzettend leuk. We kregen goede adviezen en werden goed begeleid. Ook vond ik ze flexibel en meedenken. Een aanrader!
Karin Ammerlaan

¨Veel persoonlijke aandacht¨

¨Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!¨
Margot van Veelen

¨Professioneel¨

Workshop perfect aangepast op de groep, zelfs verder gegaan dan alleen make-up maar overall grooming. Deze toewijding is heel fijn om terug te zien in de workshop. De workshop zelf wordt heel rustig, kalm en professioneel gegeven wat fijn is. Ik kijk uit naar de volgende workshop !
Razia Idu
Visagie opleiding open dagen

Ruimte met daglicht

Onze opleidingsruimte heeft grote lichtkoepels waardoor er prachtig daglicht van bovenaf is. Dit is perfect voor het aanbrengen van make-up! 
Wij hebben in oktober de sleutel gekregen van ons nieuwe pand en hebben de lesruimte ingericht met een spiegelwand met 10 ruime werkplekken. Er is een gemeenschappelijke grote ruimte voor de lunch en ontmoetingen tussen de studenten. Ook worden hier theorielessen en praktijkbesprekingen gehouden. 

Wil je vast binnenkijken bij onze Academy? Bekijk dan de virtuele rondleiding.

 

Tot snel bij Beauty Bureau Academy

WhatsApp chat