Leuk dat je interesse hebt in onze open dagen voor de visagie opleidingen. Wij laten je graag onze Academy zien! Wil je alvast even binnenkijken? Dat kan!

Open dagen

Een aantal keren per jaar organiseren wij open dagen. Wij geven dan een rondleiding en er is de mogelijkheid de docenten te ontmoeten en al je vragen te stellen.

Persoonlijk gesprek

Wil je vast meer weten over onze Academy of je inschrijven voor een visagie opleiding? Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We vertellen je dan alles over onze werkwijze en de verschillende visagie opleidingen!

Interesse in een persoonlijke afspraak? Neem gerust contact met ons op.

10 + 1 =

Persoonlijke rondleiding

Wij ontmoeten je graag op onze Academy voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding op de opleidingslocatie. Dit kan het hele jaar door, op afspraak.
Later dit jaar zullen er ook weer meerdere open dagen worden gepland.

Visagie opleiding open dagen

Ontmoet het team!

Tijdens de open dagen zal de oprichter van de Academy en een aantal docenten van het team aanwezig zijn om je hartelijk te ontvangen en al jouw vragen te beantwoorden. Wij kijken uit naar jouw komst!

Ruimte met daglicht

Onze opleidingsruimte heeft grote lichtkoepels waardoor er prachtig daglicht van bovenaf is. Dit is perfect voor het aanbrengen van make-up! 
Wij hebben in oktober de sleutel gekregen van ons nieuwe pand en hebben de lesruimte ingericht met een spiegelwand met 10 ruime werkplekken. Er is een gemeenschappelijke grote ruimte voor de lunch en ontmoetingen tussen de studenten. Ook worden hier theorielessen en praktijkbesprekingen gehouden. 

Wil je vast binnenkijken bij onze Academy? Bekijk dan de virtuele rondleiding.

 

Tot snel bij Beauty Bureau Academy

WhatsApp chat