Visagie plus avondopleiding 

In 10 lessen van 3 uur leren we je stap voor stap de basis technieken. Vind je bijvoorbeeld de allround opleiding te intensief of werk je in een salon en wil je wat meer verdieping? Dan is deze plus visagie opleiding iets voor jou!
Wij begeleiden je en helpen je op weg als je als visagist aan de slag wilt. Na het afronden van de opleiding krijg je een gratis masterclass van Make-up Studio (bij ons op locatie).
Ons leerdoel is om je de basistechnieken goed te leren zoals het toepassen van kleuren, herkennen van oog- en gezichtsvormen en up-to-date blijven qua trends.

Meteen aan het werk als visagist

Na het afronden van deze visagie plus opleiding kun je als visagist aan de slag. Ook bieden wij verschillende opdrachten waar je ervaring op kunt doen. Wil je zo uitgebreid mogelijk opgeleid en begeleid worden? Bekijk dan de allround opleiding.

 

Wij ontwikkelen onze opleidingen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date en naar de behoefte in de arbeidsmarkt. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld.

Een kleine greep uit ons lesprogramma tot visagist:

 • Huidtypes, gezichtsvormen en kleurenleer
 • Vormen van wenkbrauwen
 • Dag- en bruidsmake-up
 • Multi culturele bruidsmake-up
 • Shapen & Highlighten
 • Getinte huid
 • Galamake-up, glamour- en feestmake-up
 • Werken als visagist, hoe kom je aan opdrachten, wat zijn onze ervaringen etc.
 • Praktijkexamen met fotoshoot

(dit is niet het complete lesprogramma)

Tijdens de opleiding worden diversen lessen beoordeeld en oefen je op (eigen) modellen. Er is 1 theorie examen en 1 praktijk examen inclusief fotoshoot.

Wij zijn druk bezig met ons nieuwe pand. Vanaf half november zullen er open dagen worden georganiseerd en vanaf januari/februari starten de nieuwe opleidingen.

Avondopleiding, 10 lessen van 19 uur tot 22.00 uur:
Startdata:                     

Maandag 16-09 2019
Nieuwe data voor 2020 worden binnenkort bekend gemaakt.
Maximaal 10 deelnemers dus wees er snel bij!

 • Geen inschrijfgeld
 • Maximaal 10 leerlingen
 • Gratis parkeren
 • Bushalte op 50 meter afstand
 • Praktijkexamen met fotoshoot
 • Inclusief begeleiding
 • Gratis Masterclass
 • Stagedag bij een visagist
 • Mogelijkheid tot opdrachten om ervaring op te doen

Niet inbegrepen: 
Tijdens een aantal lessen en het examen werk je op een eigen model. Vind je dit lastig? Wij denken graag met je mee.

Adres:
Hoge Rijndijk 253, Zoeterwoude (Leiden).

Kosten visagie plus opleiding:

Avondopleiding: €900,-
Gespreid betalen in 2 termijnen is mogelijk. (Aanbetaling van €450,-)
Betaal je in 1 keer dan krijg je €50 korting!
Wij rekenen geen inschrijfgeld.

Daarbij komt het professionele lespakket van Make-up Studio. Hier rekenen wij de minimale kosten voor omdat wij het belangrijk vinden dat je direct in de lessen met de juiste materialen aan de slag kunt. Er zijn verschillende mogelijkheden:
Bronze pakket: € 395,-
Silver pakket: € 545,- (Inclusief professionele koffer)
Gold pakket:  € 695,- (inclusief professionele koffer)
Betaling voor de eerste les.

Denk je geen lespakket nodig te hebben omdat je al veel professionele make-up hebt verzameld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Belastingteruggave:
Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Na het laatste praktijkexamen word je binnen een paar dagen gebeld of je bent geslaagd. Ben je niet geslaagd dan is er een herexamen en zullen we je hier naar toe begeleiden.

Een feestje waard!

Na al die weken hard werken is de diploma uitreiking. Hier maken wij een feestelijke avond van, er zijn o.a. hapjes en prosecco om het te vieren! Je mag 2 personen meenemen om het met jou te vieren en we kijken terug op de mooie resultaten. Uiteraard gaat iedereen met het diploma naar huis!

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Ils. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Cursus perfect aangepast op de groep, zelfs verder gegaan dan alleen make-up maar overall grooming. Deze toewijding is heel fijn om terug te zien in de training. De training zelf wordt heel rustig, kalm en professioneel gegeven wat fijn is voor grote en kleine groepen. Ik kijk uit naar de volgende training !

Raiza Idu

Waarom onze academy?

 • Maximaal 10 studenten per klas
 • Gratis masterclass Make-up Studio
 • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
 • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
 • Geen inschrijfgeld

Wat je leert tijdens de visagie plus opleiding

De visagie plus opleiding bestaat uit 10 praktijkgerichte lessen waarin je wordt opgeleid tot professioneel visagist. Je hebt geen vooropleiding of basiskennis nodig.
De lessen worden gegeven door ervaren docenten uit de praktijk. Zij werken zelf ook nog steeds als freelance make-up artist en weten precies welke kennis je nodig hebt om aan de slag te kunnen als visagist.
Het theoriemateriaal is bondig en up-to-date en omdat er tijdens de praktijklessen regelmatig geoefend wordt op (eigen) modellen worden de lessen optimaal benut.
Je leert alle aspecten van de visagie, van een naturel en dagmake-up tot glamourmake-up en smokey eyes. Ook wordt er aandacht besteed aan technieken voor bijvoorbeeld tv en fotografie.
De docenten delen graag hun kennis en ervaring vanuit de praktijk en leren je wat er allemaal bij komt kijken als je aan het werk gaat als freelance visagist.

WhatsApp chat