Allround visagie dag en avond opleiding

in 26 lessen van 5 uur (avondopleiding 3 uur) ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan als professionele visagist. Stap voor stap ga je alle technieken leren die belangrijk zijn om in de praktijk als visagist te kunnen werken. Naast het leren van de technieken helpen en begeleiden wij bij andere facetten die belangrijk zijn. Zoals het snel kunnen schakelen bij een opdracht, hoe kom je aan opdrachten en we begeleiden bij het opbouwen van een goed portfolio.
Tijdens de opleiding bieden wij de mogelijkheid aan om een dag mee te lopen met een visagist van onze agency. Wij bieden mooie opdrachten aan om ervaring op te doen en na het afronden van de opleiding krijg je een gratis masterclass van Make-up Studio (bij ons op locatie).

Portfolio

Tijdens de allround visagie opleiding bouw je een portfolio op.  We werken met professionele fotografen. Je rondt de opleiding af met goede foto´s die je aan opdrachtgevers kunt laten zien.

 

Wij ontwikkelen onze opleidingen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld.

Een kleine greep uit ons lesprogramma tot allround visagist:

 • Huidtypes, gezichtsvormen en kleurenleer
 • Naturel make-up
 • Werking van licht tijdens fotoshoots
 • Dag- en bruidsmake-up
 • Multi culturele bruidsmake-up
 • Avondmake-up, HD/TV make-up
 • Shapen & Highlighten
 • Getinte huid
 • Galamake-up, smokey-eyes, show/catwalk make-up
 • Werken als visagist, hoe kom je aan opdrachten, wat zijn onze ervaringen etc.
 • Jaren 20/30 50/60 make-up
 • Eindopdracht met fotoshoot door ons georganiseerd.

(dit is niet het complete lesprogramma)

Tijdens de opleiding verzorg je diverse opdrachten inclusief styling. Deze worden beoordeeld met een cijfer. Dit is een goede voorbereiding op de examens. Bij meerdere lessen oefen je op (eigen) modellen.
Er is een theorie examen en er zijn 2 praktijk examens. Ook je portfolio wordt beoordeeld. Eén van de praktijkexamens, je eindopdracht, is inclusief een uitgebreide fotoshoot.

Hier rekenen wij geen extra kosten voor.

Op dit moment staan er geen nieuwe startdata gepland.

Kosten opleiding allround visagie:

Lesgeld Dagopleiding: €2.220,- 
(of 6 termijnen van €370,-*)
*Het eerste termijn wordt bij inschrijving in rekening gebracht. De resterende maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding.
Betaal je in 1 keer dan krijg je €100 korting!
Wij rekenen geen inschrijfgeld of examengeld.

Avondopleiding: €1.995,-
(of 6 termijnen van €332,50,-*)
*Het eerste termijn wordt bij inschrijving in rekening gebracht. De resterende maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding.
Betaal je in 1 keer dan krijg je €50 korting!
Wij rekenen geen inschrijfgeld of examengeld.

Daarbij komt het professionele lespakket van Make-up Studio. Deze koop je in tegen inkoopsprijs omdat wij het belangrijk vinden dat je direct in de lessen met de juiste materialen aan de slag kunt. Er zijn verschillende mogelijkheden:
Bronze pakket: € 395,-
Silver pakket: € 545,- (Inclusief professionele koffer)
Gold pakket:  € 695,- (inclusief professionele koffer)
Betaling voor de eerste les.

Denk je geen lespakket nodig te hebben omdat je al veel professionele make-up hebt verzameld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Belastingteruggave:
Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Heb je je visagie opleiding afgerond? Dan ontvang je ons digitale keurmerk en ben je aangesloten bij het Beauty Bureau visagisten team!
Met dit keurmerk toon je duidelijk aan dat je een goede vakopleiding hebt gevolgd en een professional bent. Dit geeft kwaliteit weer en wekt vertrouwen bij opdrachtgevers en klanten.  Met dit keurmerk kun je je dus onderscheiden en zul je meer opvallen als je aan het werk wilt gaan als visagist.
Meer weten?

 

Een feestje waard!

Na al die weken hard werken is de diploma-uitreiking. Hier maken wij een feestelijke avond van, er zijn o.a. hapjes en prosecco om het te vieren! Je mag 2 personen meenemen om het met jou te vieren en we kijken terug op de mooie resultaten. Uiteraard gaat iedereen met het diploma naar huis!

Waarom de allround visagie opleiding?

Als je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan als visagist en je hier echt je beroep van wilt maken, is de allround visagie opleiding iets voor jou!
Tijdens de 26 lessen leer je alle aspecten die belangrijk zijn om aan het werk te gaan als visagist/ make-up artist. Je leert alle technieken van het visagievak, afgestemd op de producten en trends van nu. Met actueel theoriemateriaal en praktijkgerichte lessen waarbij je deels oefent op modellen.
Daarnaast leer je wat er allemaal bij komt kijken om als freelance visagist te werken. Hoe je leuke opdrachten vindt en hoe je goed voorbereid naar een opdracht toe gaat bijvoorbeeld. Ook trainen we tijdens de lessen op snelheid en perfectie. Er is tijd voor herhaling en extra oefening.
Na de opleiding kun je direct met een professioneel materialenpakket, een goed opgebouwd portfolio en voldoende zelfvertrouwen aan de slag als visagist.

rev

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Voor de opleiding had ik het silver make up pakket aangeschaft, wat ik zelf erg prettig vond omdat er meteen werd uitgelegd hoe ik de verschillende producten kon gebruiken en ik kan nu ook gelijk zelf aan de slag. Maar ook mocht ik andere producten welke beschikbaar waren (een andere kleur foundation of oogschaduwpallet bijv.) in de les gebruiken of zelf meenemen. Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV en werd er zelfs voor de lunch gezorgd. Kortom, mocht je opzoek zijn naar een opstapje in de visagie en is een jaaropleiding oid een te grote commitment (zoals in mijn geval) dan raad ik de 4 daagse opleiding zeker aan!

review visagie opleidingen Isa

Ik heb bij Beauty Bureau Academy de allround opleiding gevolgd en ik ben hier erg enthousiast over! Je wordt tijdens de opleiding niet alleen opgeleid tot visagist, ook krijg je de mogelijkheid een portfolio op te bouwen. De docenten zijn erg professioneel en ervaren, en je kunt zelfs na de opleiding nog bij hen terecht met vragen.

review Kiki
mercedes review
review Patricia visagie opleiding

De visagie opleiding is echt geweldig! Zeer uitgebreid en geen vraag is hen te veel. Er zijn zoveel aanbieders van dit soort opleidingen maar na mijn bezoek aan de open dag had ik er al een goed gevoel over en ben blij dat ik de keuze voor deze opleiding heb gemaakt. En als kers op de taart kun je na het behalen van je diploma ook nog eens via hen aan de slag en dus genoeg ervaring op doen.
Dank je wel, Ilse (en andere docenten)

Lisa review visagie opleiding

Super leuke 4 daagse visagie cursus gedaan! Zeer leerzaam. Leuke docenten en duidelijke uitleg! Ik kom in september terug voor de 24 daagse cursus. Zeker een aanrader!

WhatsApp chat