Allround visagie dag en avond opleiding

in 26 lessen van 5 uur (avondopleiding 3 uur) ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan als professionele visagist. Stap voor stap ga je alle technieken leren die belangrijk zijn om in de praktijk als visagist te kunnen werken. Naast het leren van de technieken helpen en begeleiden wij bij andere facetten die belangrijk zijn. Zoals het snel kunnen schakelen bij een opdracht, hoe kom je aan opdrachten en we begeleiden bij het opbouwen van een goed portfolio.
Tijdens de opleiding bieden wij de mogelijkheid aan om een dag mee te lopen met een visagist van onze agency. Wij bieden mooie opdrachten aan om ervaring op te doen en na het afronden van de opleiding krijg je een gratis masterclass van Make-up Studio (bij ons op locatie).

Portfolio

Tijdens de allround visagie opleiding bouw je een portfolio op.  We werken met professionele fotografen en tijdens de eindshoot met een modellenbureau om het allerbeste resultaat te krijgen. Je rondt de opleiding af met goede foto´s die je aan opdrachtgevers kunt laten zien.

 

Wij ontwikkelen onze opleidingen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld.

Een kleine greep uit ons lesprogramma tot allround visagist:

 • Huidtypes, gezichtsvormen en kleurenleer
 • Naturel make-up
 • Werking van licht tijdens fotoshoots
 • Dag- en bruidsmake-up
 • Multi culturele bruidsmake-up
 • Avondmake-up, HD/TV make-up
 • Shapen & Highlighten
 • Getinte huid
 • Galamake-up, smokey-eyes, show/catwalk make-up
 • Werken als visagist, hoe kom je aan opdrachten, wat zijn onze ervaringen etc.
 • Jaren 20/30 50/60 make-up
 • Eindopdracht met professionele modellen en fotograaf, door ons georganiseerd.

(dit is niet het complete lesprogramma)

Tijdens de opleiding worden diversen lessen beoordeeld en oefen je op (eigen) modellen. Er is 1 theorie examen en 2 praktijk examens. Ook wordt je portfolio beoordeeld. Tijdens 1 praktijkexamen zorgt  de school voor professionele modellen! Ook werken wij samen met fotografen om het beste resultaat te krijgen.
Hier rekenen wij geen extra kosten voor.

Dagopleiding, 26 lessen van 10 uur tot 15 uur:
Startdata:
Donderdag 6 februari 2020
Donderdag 28 mei 2020
Data september worden binnenkort bekend gemaakt.
Maximaal 10 deelnemers dus wees er snel bij!

Avondopleiding, 26 lessen van 19 uur tot 22 uur:
Startdata: 
Maandag 3 februari 2020
Donderdag 28 mei 2020
Maximaal 10 deelnemers dus wees er snel bij!

 • Geen inschrijfgeld
 • Maximaal 10 leerlingen
 • Gratis parkeren
 • Bushalte op 50 meter afstand
 • Praktijkexamen met professionele modellen en fotograaf!
 • Opbouwen portfolio
 • Inclusief begeleiding
 • Gratis Masterclass
 • Stagedag bij een visagist
 • Opdrachten om ervaring op te doen

Adres: Hoge Rijndijk 253, Zoeterwoude (Leiden).

Kosten opleiding allround visagie:

Lesgeld Dagopleiding: €370,- * (6x)
*Het eerste termijn wordt bij inschrijving in rekening gebracht. De resterende maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding.
Betaal je in 1 keer dan krijg je €100 korting!
Wij rekenen geen inschrijfgeld of examengeld.

Avondopleiding: €330,-* (6x)
*Het eerste termijn wordt bij inschrijving in rekening gebracht. De resterende maandelijkse kosten gaan in vanaf de startmaand van de opleiding.
Betaal je in 1 keer dan krijg je €75 korting!
Wij rekenen geen inschrijfgeld of examengeld.

Daarbij komt het professionele lespakket van Make-up Studio. Deze koop je in tegen inkoopsprijs omdat wij het belangrijk vinden dat je direct in de lessen met de juiste materialen aan de slag kunt. Er zijn verschillende mogelijkheden:
Bronze pakket: € 395,-
Silver pakket: € 545,- (Inclusief professionele koffer)
Gold pakket:  € 695,- (inclusief professionele koffer)
Betaling voor de eerste les.

Denk je geen lespakket nodig te hebben omdat je al veel professionele make-up hebt verzameld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Belastingteruggave:
Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Heb je je visagie opleiding afgerond? Dan ontvang je ons digitale keurmerk en ben je aangesloten bij het Beauty Bureau visagisten team!
Met dit keurmerk toon je duidelijk aan dat je een goede vakopleiding hebt gevolgd en een professional bent. Dit geeft kwaliteit weer en wekt vertrouwen bij opdrachtgevers en klanten.  Met dit keurmerk kun je je dus onderscheiden en zul je meer opvallen als je aan het werk wilt gaan als visagist.
Meer weten?

 

Een feestje waard!

Na al die weken hard werken is de diploma-uitreiking. Hier maken wij een feestelijke avond van, er zijn o.a. hapjes en prosecco om het te vieren! Je mag 2 personen meenemen om het met jou te vieren en we kijken terug op de mooie resultaten. Uiteraard gaat iedereen met het diploma naar huis!

Waarom de allround visagie opleiding?

Als je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan als visagist en je hier echt je beroep van wilt maken, is de allround visagie opleiding iets voor jou!
Tijdens de 26 lessen leer je alle aspecten die belangrijk zijn om aan het werk te gaan als visagist/ make-up artist. Je leert alle technieken van het visagievak, afgestemd op de producten en trends van nu. Met actueel theoriemateriaal en praktijkgerichte lessen waarbij je deels oefent op modellen.
Daarnaast leer je wat er allemaal bij komt kijken om als freelance visagist te werken. Hoe je leuke opdrachten vindt en hoe je goed voorbereid naar een opdracht toe gaat bijvoorbeeld. Ook trainen we tijdens de lessen op snelheid en perfectie. Er is tijd voor herhaling en extra oefening.
Na de opleiding kun je direct met een professioneel materialenpakket, een goed opgebouwd portfolio en voldoende zelfvertrouwen aan de slag als visagist.

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Ils. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

WhatsApp chat