Academy of Agency?

Beauty Bureau is in 2008 begonnen als agency voor Freelance visagisten. Denk hierbij aan  visagie voor fotoshoots, filmopnames, commercials, festivals, promoties en nog veel meer. Met onze opleidingen hebben wij de optimale combinatie gemaakt. Wij kunnen onze cursisten vaak al snel aan een leuke klus helpen. Wij zijn dus een Academy én een Agency! Nog een reden om je opleiding bij ons te volgen!

Evenementen

Visagisten tijdens evenement of festival, wij noemen dit de beautyhoek.

Media

Visagisten met de specialisatie (bedrijfs)film, commercials en tv hebben wij ook in ons bestand.

Fotoshoots

Zowel voor de zakelijke als modebranche zetten wij visagisten in voor fotoshoots. Denk aan publicaties of profielfoto´s.

Bruiden

Een selectie van visagisten met specialisatie bruiden verzorgen voor ons bruidsmake-up en/of kapsels.
Blijf jezelf maar wel op je allermooist.

Wil jij als professionele visagist aan de slag?

Werken als visagist is heel divers en er wordt vaak verwacht dat je veel soorten make-up technieken beheerst. Wij begeleiden je hier in en zorgen dat je stap voor stap klaar bent om als visagist aan de slag te gaan! Wij proberen leuke en uitdagende opdrachten binnen te halen, ook voor studenten. Meekijken met een visagist is een mooie kans en je springt bij ons niet zomaar in het diepe. Wij schatten per opdracht in welke visagist of student visagist hier geschikt voor is. Zo ga je met een zeker gevoel naar een opdracht of stage en kun je ervaring opdoen. Veel oefenen is het belangrijkste om een goede visagist te worden!
Spring jij er bij de opleiding uit en wil je fulltime aan de slag als visagist? Dan maak je kans om tussen onze toppers van de agency te komen.

 

Welke visagie opleiding past bij jou?

Werk mee als visagist aan onze projecten

Het is mogelijk om een dag mee te lopen met een professionele visagist.
Neem bijvoorbeeld de Canal pride in Amsterdam, Keukenhof, HEMA of fotoshoots voor bedrijven. Hoe leuk zou het zijn om dit van dichtbij mee te maken? We proberen je zoveel mogelijk te begeleiden om na de visagie opleiding aan de slag te kunnen als visagist. We laten je zien wat er, naast het opmaken, allemaal bij komt kijken.
Ook biedt de school verschillende opdrachten aan om ervaring op te kunnen doen als visagist.

Direct aan de slag als visagist

Wil jij na het behalen van je visagie diploma direct aan de slag als visagist? Spring jij er uit? Dan kun je meedoen aan de selectie om voor onze Beauty Bureau Agency aan de slag te gaan.
Wij verzorgen visagie (en haarstyling) voor commercials, film, fotoshoots en evenementen. Ook verzorgt een team van visagisten visagie workshops door heel Nederland.
Wil je meer informatie? Wij beantwoorden je vragen graag.

Meer dan 500 opdrachtgevers en ruim 10 jaar ervaring

Beauty Bureau zet al jaren freelance visagisten in voor o.a. fotoshoots, commercials, films, modeshows en evenementen. Wij werken met ZZP´ers, MKB en grote bedrijven samen. Mooie grote projecten zijn o.a. HEMA, Gaypride Amsterdam en de Keukenhof. Heb jij je opleiding afgerond en wil je als visagist aan de slag? Er is een speciale selectie voor de toppers!

Tevreden opdrachtgevers

Enkele projecten waar wij de visagie voor hebben verzorgd

Visagie commercials, congressen, tv, en extreme make-up voor evenementen.
Ruime dekking

Wij hebben een uitgebreid bestand ervaren visagisten en haarstylisten door heel Nederland. Ook zijn onze visagisten werkzaam in het buitenland.

}

10 jaar ervaring

Al lange tijd verzorgen wij de werving en selectie van visagisten en haarstylisten op locatie.

Flexibel

Onze visagisten staan bekend om hun flexibiliteit. Visagie is geen 9 tot 5 baan, loopt de opdracht uit of anders op de dag zelf? Geen probleem voor onze visagisten.

500 + klanten

Ruim 500 tevreden klanten gingen je voor met het boeken van visagisten en haarstylisten.

WhatsApp chat