Weekend cursus visagie

Wil je kennismaken met de visagie maar twijfel je of je direct een volledige opleiding wilt volgen?
Of maak je wel eens mensen op, bijvoorbeeld voor je werk, en ben je op zoek naar wat meer verdieping?
Dan is deze cursus geschikt voor jou! In deze tweedaagse cursus wordt ingegaan op de basistechnieken van de visagie. Je leert alle onderdelen van de visagie met de goede techniek aan te brengen en je doet meer productkennis op. De lessen zijn echt gericht op de basis, zoals een dagmake-up en bruidsmake-up.

Kennismaking en verdieping

De weekendcursus is bedoeld voor diegene die graag op een vrijblijvende manier wil kennismaken met de visagie. Je zit niet vast aan wekenlang een opleiding volgen en je leert in twee dagen wel genoeg om bijvoorbeeld jezelf beter te kunnen opmaken, of om te kunnen bepalen of het iets voor jou is om er je werk van te maken. Dan is er de mogelijkheid om door te stromen naar de allround vakopleiding.
Ook is de weekendcursus geschikt voor professionals, zoals schoonheidsspecialisten of kappers, die op zoek zijn naar wat meer verdieping tijdens hun werk. In deze lessen wordt aandacht besteed aan een dagelijkse make-up en bruidsmake-up, maar ook bijvoorbeeld smokey eyes make-up. Zo kun je je klanten met meer zelfvertrouwen en kennis voorzien van een goed make-up advies.

Wij ontwikkelen onze opleidingen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date en naar de behoefte in de arbeidsmarkt. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld. Het lesprogramma:

 • Reinigen
 • Kleurenleer
 • Dagmake-up
 • Avondmake-up
 • Bruidsmake-up
 • Shapen & Highlighten
 • Smokey eyes make-up

Wij zijn druk bezig met ons nieuwe pand. Vanaf half november zullen er open dagen worden georganiseerd en vanaf januari/februari starten de nieuwe opleidingen.

Weekendcursus van 10 uur tot 15 uur
Startdata: 
Zaterdag 09-03-2019
Zaterdag 29-06-2019
Zaterdag 21-09-2019
Zaterdag 23-11-2019
Deze cursus wordt in één weekend (zaterdag en zondag) gegeven. Maximaal 10 deelnemers dus wees er snel bij!

 • Geen inschrijfgeld
 • Maximaal 10 leerlingen
 • Inclusief lunch (dagopleiding)
 • Gratis parkeren
 • Bushalte op 50 meter afstand
 • Inclusief begeleiding
 • Mogelijkheid om door te stromen naar allround opleiding

Niet inbegrepen: Tijdens de lessen werk je op een eigen model. Vind je dit lastig? Wij denken graag met je mee.
Adres: Hoge Rijndijk 253, Zoeterwoude (Leiden).

Kosten weekendcursus visagie:

2 daagse opleiding: €300,-
Wij rekenen geen inschrijfgeld.
Wij bieden de mogelijkheid om een lespakket aan te schaffen van Make-up Studio met een mooie korting. Dit is bij de weekendcursus visagie niet verplicht.
Bronze pakket: € 395,-
Silver pakket: € 545,- (inclusief professionele koffer)
Gold pakket:  € 695,- (inclusief professionele koffer)
Betaling voor de eerste les.

Belastingteruggave: Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Na het succesvol volgen van de twee lesdagen krijg je een certificaat. Ben je op zoek naar een opleiding met een diploma? Kijk dan bij onze andere opleidingen.

lespakket make-up studio

Wat kun je verwachten..

Goede basis

Je krijgt twee dagen (zaterdag en zondag) intensief les. Alle basistechnieken van de visagie komen aan bod, afgestemd op de trends van nu. Je leert stap voor stap hoe je alle onderdelen van de visagie met de juiste techniek aanbrengt en je doet meer productkennis op. De lessen zijn echt gericht op het leren van een goede basis, zoals een dagmake-up en een bruidsmake-up.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt les in een groep van maximaal 10 leerlingen. Zo is er genoeg persoonlijke aandacht en kun je gericht je vragen stellen. De docenten zijn zelf nog actief werkzaam als freelance visagist in de praktijk en weten daardoor als geen ander waar je als professional tegenaan loopt.

Lespakket Make-up Studio

Je werkt met een materialenpakket van het professionele merk Make-up Studio. Hiermee beschik je direct over een topkwaliteit aan producten en penselen om mee te werken. Ook dit vinden wij belangrijk voor het zetten van een goede basis in het visagievak.

2 daagse visagiecursus
WhatsApp chat