Tweedaagse cursus visagie

Wil je kennismaken met de visagie maar twijfel je of je direct een volledige opleiding wilt volgen?
Of maak je wel eens mensen op, bijvoorbeeld voor je werk, en ben je op zoek naar wat meer verdieping?
Dan is deze cursus geschikt voor jou! In deze tweedaagse cursus wordt ingegaan op de basistechnieken van de visagie. Je leert alle onderdelen van de visagie met de goede techniek aan te brengen en je doet meer productkennis op. De lessen zijn echt gericht op de basis, zoals een dagmake-up en bruidsmake-up.

Kennismaking en verdieping

De tweedaagse cursus is bedoeld voor diegene die graag op een vrijblijvende manier wil kennismaken met de visagie. Je zit niet vast aan wekenlang een opleiding volgen en je leert in twee dagen wel genoeg om bijvoorbeeld jezelf beter te kunnen opmaken, of om te kunnen bepalen of het iets voor jou is om er je werk van te maken. Dan is er de mogelijkheid om door te stromen naar de allround vakopleiding.
Ook is de tweedaagse cursus geschikt voor professionals, zoals schoonheidsspecialisten of kappers, die op zoek zijn naar wat meer verdieping tijdens hun werk. In deze lessen wordt aandacht besteed aan een dagelijkse make-up en bruidsmake-up. Zo kun je je klanten met meer zelfvertrouwen en kennis voorzien van een goed make-up advies.

Wij ontwikkelen onze opleidingen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date en naar de behoefte in de arbeidsmarkt. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld. Het lesprogramma:

  • Reinigen
  • Kleurenleer
  • Dagmake-up
  • Avondmake-up
  • Bruidsmake-up
  • Shapen & Highlighten

Op dit moment staan er geen nieuwe startdata gepland.

Kosten 2 daagse cursus visagie:

2 daagse cursus 10 uur tot 15 uur: €300,-
2 daagse cursus van 19 uur tot 22 uur: €225,-

Wij rekenen geen inschrijfgeld.
Wij bieden de mogelijkheid om een lespakket aan te schaffen van Make-up Studio met een mooie korting. Dit is bij de weekendcursus visagie niet verplicht.
Bronze pakket: € 395,-
Silver pakket: € 545,- (inclusief professionele koffer)
Gold pakket:  € 695,- (inclusief professionele koffer)
Betaling voor de eerste les.

Belastingteruggave: Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Na het succesvol volgen van de twee lesdagen krijg je een certificaat. Ben je op zoek naar een opleiding met een diploma? Kijk dan bij onze andere opleidingen.

Wat kun je verwachten?

Goede basis

Tijdens de twee intensieve lesdagen leer je alle basistechnieken op een goede manier aan te brengen. Je leert welke producten je het beste kunt gebruiken en hoe de werking van kleuren is. Deze cursus is vooral gericht op dagelijkse make-up, zoals een dagmake-up en een avondmake-up. Ook leer je wat er allemaal komt kijken bij een bruidsmake-up.

Persoonlijke begeleiding

Door de kleine groepen van maximaal 10 personen is er veel persoonlijke aandacht. Zo kun je in twee dagen onder goede begeleiding van de docent de technieken snel onder de knie krijgen.

Inclusief lunch

Onze cursus is van alle gemakken voorzien. Er is koffie en thee aanwezig en op beide dagen wordt de lunch door ons verzorgd.

WhatsApp chat