Visagie opleidingen

Visagie opleiding met keurmerk en diploma. Ga aan de slag als professionele visagist!

Visagie opleidingen opgezet vanuit de praktijk

Al ruim 10 jaar is Beauty Bureau een agency voor visagisten. Vanuit die ervaringen en kennis zijn onze visagie opleidingen ontwikkeld. Wij gaan mee met de trends  en richten ons op de praktijk en hoe je je visagie opleiding kunt toepassen om aan het werk te gaan als visagist.
Naast de praktijk hebben wij zelf een theorieboek ontwikkeld, ook weer vanuit onze praktijkervaring. Geen stoffig lesmateriaal maar up-to-date en met veel extra oefeningen.
Wij begeleiden je tijdens en – wanneer nodig- ook na je opleiding. Tijdens onze visagie opleidingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe je als visagist aan de slag kunt.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je gemotiveerd om als visagist aan het werk te gaan en wil je hier echt je beroep van maken?
Of werk je al in de beautybranche en wil je je kennis verbreden of verdiepen?
Dan ben je degene die wij zoeken.
De Academy is opgericht vanuit onze praktijk ervaring en juist deze ervaring en kennis willen wij nu graag delen met jou. De visagie opleidingen zijn zo opgezet dat je niet alleen alle technieken van het visagievak leert, maar ook hoe je passende opdrachten vindt en goed voorbereid naar een opdracht toe gaat. Daarmee heb je na het behalen van je diploma nét dat belangrijke streepje voor.
En wie weet, word je geselecteerd en kun je direct na de opleiding wel bij onze Agency aan de slag!

rev

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Voor de opleiding had ik het silver make up pakket aangeschaft, wat ik zelf erg prettig vond omdat er meteen werd uitgelegd hoe ik de verschillende producten kon gebruiken en ik kan nu ook gelijk zelf aan de slag. Maar ook mocht ik andere producten welke beschikbaar waren (een andere kleur foundation of oogschaduwpallet bijv.) in de les gebruiken of zelf meenemen. Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV en werd er zelfs voor de lunch gezorgd. Kortom, mocht je opzoek zijn naar een opstapje in de visagie en is een jaaropleiding oid een te grote commitment (zoals in mijn geval) dan raad ik de 4 daagse opleiding zeker aan!

review visagie opleidingen Isa

Ik heb bij Beauty Bureau Academy de allround opleiding gevolgd en ik ben hier erg enthousiast over! Je wordt tijdens de opleiding niet alleen opgeleid tot visagist, ook krijg je de mogelijkheid een portfolio op te bouwen. De docenten zijn erg professioneel en ervaren, en je kunt zelfs na de opleiding nog bij hen terecht met vragen.

review Kiki
mercedes review
review Patricia visagie opleiding

De visagie opleiding is echt geweldig! Zeer uitgebreid en geen vraag is hen te veel. Er zijn zoveel aanbieders van dit soort opleidingen maar na mijn bezoek aan de open dag had ik er al een goed gevoel over en ben blij dat ik de keuze voor deze opleiding heb gemaakt. En als kers op de taart kun je na het behalen van je diploma ook nog eens via hen aan de slag en dus genoeg ervaring op doen.
Dank je wel, Ilse (en andere docenten)

Lisa review visagie opleiding

Super leuke 4 daagse visagie cursus gedaan! Zeer leerzaam. Leuke docenten en duidelijke uitleg! Ik kom in september terug voor de 24 daagse cursus. Zeker een aanrader!

Open dagen visagie opleidingen

Vol trots openen wij de deuren van ons nieuwe pand tijdens de geplande open dagen.
Tijdens deze dagen kun je de school bekijken, de docenten ontmoeten en de lespakketten van Make-up Studio bewonderen.
Ook kunnen wij dan persoonlijk al je vragen beantwoorden.
Ben je tijdens de open dag zo enthousiast geworden, dan kun je je direct inschrijven voor de visagie opleiding van je keuze. Wij werken met maximaal 10 leerlingen per groep dus vol is vol!

Wij ontmoeten je graag op één van onze open dagen.

visagie opleiding open dagen

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

WhatsApp chat