Visagie opleidingen

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Opleidingen opgezet vanuit de praktijk

Al ruim 10 jaar is Beauty Bureau een agency voor visagisten. Vanuit die ervaringen en kennis zijn onze visagie opleidingen ontwikkeld. Wij gaan mee met de trends  en richten ons op de praktijk en hoe je je visagie opleiding kunt toepassen om aan het werk te gaan als visagist.
Naast de praktijk hebben wij zelf een theorieboek ontwikkeld, ook weer vanuit onze praktijkervaring. Geen stoffig lesmateriaal maar up-to-date en met veel extra oefeningen zoals het maken van moodboards en face-charts.
Wij begeleiden je tijdens en – wanneer nodig- ook na je opleiding. Tijdens onze visagie opleidingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe je als visagist aan de slag kunt.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
  • Inclusief lunch!

Welke visagie opleiding past bij jou?

lespakket make-up studio

Wat kun je verwachten..

Goede basis

Je krijgt twee dagen (zaterdag en zondag) intensief les. Alle basistechnieken van de visagie komen aan bod, afgestemd op de trends van nu. Je leert stap voor stap hoe je alle onderdelen van de visagie met de juiste techniek aanbrengt en je doet meer productkennis op. De lessen zijn echt gericht op het leren van een goede basis, zoals een dagmake-up en een bruidsmake-up.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt les in een groep van maximaal 10 leerlingen. Zo is er genoeg persoonlijke aandacht en kun je gericht je vragen stellen. De docenten zijn zelf nog actief werkzaam als freelance visagist in de praktijk en weten daardoor als geen ander waar je als professional tegenaan loopt.

Lespakket Make-up Studio

Je werkt met een materialenpakket van het professionele merk Make-up Studio. Hiermee beschik je direct over een topkwaliteit aan producten en penselen om mee te werken. Ook dit vinden wij belangrijk voor het zetten van een goede basis in het visagievak.

2 daagse visagiecursus

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je gemotiveerd om als visagist aan het werk te gaan en wil je hier echt je beroep van maken?
Of werk je al in de beautybranche en wil je je kennis verbreden of verdiepen?
Dan ben je degene die wij zoeken.
De Academy is opgericht vanuit onze praktijk ervaring en juist deze ervaring en kennis willen wij nu graag delen met jou. De visagie opleidingen zijn zo opgezet dat je niet alleen alle technieken van het visagievak leert, maar ook hoe je passende opdrachten vindt en goed voorbereid naar een opdracht toe gaat. Daarmee heb je na het behalen van je diploma nét dat belangrijke streepje voor.
En wie weet, word je geselecteerd en kun je direct na de opleiding wel bij onze Agency aan de slag!

Open dagen visagie opleidingen

Vol trots openen wij de deuren van ons nieuwe pand tijdens de geplande open dagen.
Tijdens deze dagen kun je de school bekijken, de docenten ontmoeten en de lespakketten van Make-up Studio bewonderen.
Ook kunnen wij dan persoonlijk al je vragen beantwoorden.
Ben je tijdens de open dag zo enthousiast geworden, dan kun je je direct inschrijven voor de visagie opleiding van je keuze. Wij werken met maximaal 10 leerlingen per groep dus vol is vol!

Wij ontmoeten je graag op één van onze open dagen.

WhatsApp chat