Visagie opleidingen

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Opleidingen opgezet vanuit de praktijk

Al ruim 10 jaar is Beauty Bureau een agency voor visagisten. Vanuit die ervaringen en kennis zijn onze visagie opleidingen ontwikkeld. Wij gaan mee met de trends  en richten ons op de praktijk en hoe je je visagie opleiding kunt toepassen om aan het werk te gaan als visagist.
Naast de praktijk hebben wij zelf een theorieboek ontwikkeld, ook weer vanuit onze praktijkervaring. Geen stoffig lesmateriaal maar up-to-date en met veel extra oefeningen zoals het maken van moodboards en face-charts.
Wij begeleiden je tijdens en – wanneer nodig- ook na je opleiding. Tijdens onze visagie opleidingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe je als visagist aan de slag kunt.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je gemotiveerd om als visagist aan het werk te gaan en wil je hier echt je beroep van maken?
Of werk je al in de beautybranche en wil je je kennis verbreden of verdiepen?
Dan ben je degene die wij zoeken.
De Academy is opgericht vanuit onze praktijk ervaring en juist deze ervaring en kennis willen wij nu graag delen met jou. De visagie opleidingen zijn zo opgezet dat je niet alleen alle technieken van het visagievak leert, maar ook hoe je passende opdrachten vindt en goed voorbereid naar een opdracht toe gaat. Daarmee heb je na het behalen van je diploma nét dat belangrijke streepje voor.
En wie weet, word je geselecteerd en kun je direct na de opleiding wel bij onze Agency aan de slag!

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Ils. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

Open dagen visagie opleidingen

Vol trots openen wij de deuren van ons nieuwe pand tijdens de geplande open dagen.
Tijdens deze dagen kun je de school bekijken, de docenten ontmoeten en de lespakketten van Make-up Studio bewonderen.
Ook kunnen wij dan persoonlijk al je vragen beantwoorden.
Ben je tijdens de open dag zo enthousiast geworden, dan kun je je direct inschrijven voor de visagie opleiding van je keuze. Wij werken met maximaal 10 leerlingen per groep dus vol is vol!

Wij ontmoeten je graag op één van onze open dagen.

WhatsApp chat