Over ons

Bekijk de video en krijg een indruk van de Academy in iets meer dan een minuut.

Spreekt het je aan? Neem dan contact op voor meer informatie.

Meer weten over het team van Beauty Bureau Academy? Klik hier.

Kennis en ervaring delen

Met ruim 10 jaar ervaring als agency voor visagisten kunnen we wel met trots zeggen dat we een begrip zijn in Nederland op beautygebied. Wij zetten o.a. visagisten in voor fotoshoots, commercials, bruidsarrangementen en evenementen.

Tijdens onze opleidingen delen we graag al onze ervaring en kennis. De opleidingen gaan niet om ‘handig’ te worden met make-up maar wij zijn op zoek naar degenen die er echt hun beroep van willen maken (allround opleiding). Wij werken uitsluitend met eigen lesmateriaal dat gericht is op de huidige markt. Wij volgen de trends op de voet en elk jaar zal ons lesmateriaal worden verbeterd en worden aangepast waar nodig om het niveau hoog te houden.

Voor klanten zoeken we de juiste visagisten en voor (student) visagisten zoeken wij de juiste opdrachten. Doen wat je leuk vindt en waar je hart ligt is, naar ons idee, heel erg belangrijk. Zo blijven de visagisten gemotiveerd en de klanten tevreden.
Wij vinden het ook belangrijk dat je tijdens de opleiding wordt begeleid om als visagist aan het werk te komen. Wij trainen op snelheid maar helpen ook bij het voorbereiden van een opdracht en hoe je je geld kan verdienen met het prachtige beroep als visagist.

 

Docenten vanuit de praktijk

Al onze docenten werken als visagist in de praktijk. Niet alleen voor Beauty Bureau maar ook als freelancer voor andere opdrachtgevers. Hierdoor zijn ze goed op de hoogte van de laatste technieken en scholen zich continu bij om de beste lessen voor te kunnen bereiden. Ook hebben onze docenten ruime ervaring in het lesgeven, je zult hun enthousiasme en passie voelen tijdens de les!

Ons lesmateriaal ontwikkelen we met de docenten samen en dit wordt elk seizoen aangepast. Geen stoffig en saai lesmateriaal maar up-to-date 2018/2019!

Ontmoet het team!

Ilse is de oprichter van Beauty Bureau Agency & Academy en de drijvende kracht achter deze organisaties. Ze werkt al 13 jaar als visagist & haarstylist en is tevens docent bij de Academy. Ze was 20 jaar toen ze haar bedrijf startte in de visagie branche. Tijdens haar lessen vertelt ze graag hoe je als visagist aan de slag kunt en waar je op moet letten. Kennis delen vindt ze heel belangrijk.

Ilse Voortman

Docent/Director Agency & Academy

Sandra werkt al 20 jaar als visagist & haarstylist, en is ook al jarenlang werkzaam bij de Beautybureau Agency. Ze heeft veel ervaring met fotoshoots, bruiden en geeft trainingen en workshops. Sinds 2014 geeft ze met veel plezier haar kennis en liefde voor het visagievak door als docent. Bij de Academy denkt ze graag mee over de inhoud van de opleidingen, is aanspreekpunt en daarnaast docent van onze visagie opleidingen.

 

Sandra Nobel

Docent/Manager Agency & Academy

Sharon werkt als freelance visagist en bij een bekend cosmetica merk als o.a. Beauty advisor.
Het werk van Sharon varieert van make-up advies en visagie workshops geven tot freelance opdrachten voor commerciële bedrijven.
Ze heeft veel vakkennis en ervaring opgedaan tijdens haar opdrachten en lange ervaring als ondernemer.
Sharon vindt het een super leuke uitdaging om haar kennis te delen met de leerlingen van het Beauty bureau Academy. 
Sharon Bakker

Visagist/beauty advisor & Docent

Joost werkt vanuit Leiden Webdesign en ondersteunt ons dagelijks. Joost is onze IT specialist en verantwoordelijk voor de websites, mail en marketing communicatie.

 

 

 

Joost Zitman

Marketing manager

Dikkie werkt al 25 jaar als kaspster voor verschillende opdrachtgevers voor o.a. fotoshoots, fashion shows, events, bruiden etc. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring met lesgeven en geeft onze haarstylings trainingen en opleidingen. Hoe creatiever hoe beter zij in haar element is. Haar kapsels zijn kunstwerken en haar kennis geeft ze graag door bij Beauty Bureau academy.

Dikkie Volkers

Visagist/haarstylist & Docent

rev

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Voor de opleiding had ik het silver make up pakket aangeschaft, wat ik zelf erg prettig vond omdat er meteen werd uitgelegd hoe ik de verschillende producten kon gebruiken en ik kan nu ook gelijk zelf aan de slag. Maar ook mocht ik andere producten welke beschikbaar waren (een andere kleur foundation of oogschaduwpallet bijv.) in de les gebruiken of zelf meenemen. Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV en werd er zelfs voor de lunch gezorgd. Kortom, mocht je opzoek zijn naar een opstapje in de visagie en is een jaaropleiding oid een te grote commitment (zoals in mijn geval) dan raad ik de 4 daagse opleiding zeker aan!

review visagie opleidingen Isa

Ik heb bij Beauty Bureau Academy de allround opleiding gevolgd en ik ben hier erg enthousiast over! Je wordt tijdens de opleiding niet alleen opgeleid tot visagist, ook krijg je de mogelijkheid een portfolio op te bouwen. De docenten zijn erg professioneel en ervaren, en je kunt zelfs na de opleiding nog bij hen terecht met vragen.

review Kiki
mercedes review
review Patricia visagie opleiding

De visagie opleiding is echt geweldig! Zeer uitgebreid en geen vraag is hen te veel. Er zijn zoveel aanbieders van dit soort opleidingen maar na mijn bezoek aan de open dag had ik er al een goed gevoel over en ben blij dat ik de keuze voor deze opleiding heb gemaakt. En als kers op de taart kun je na het behalen van je diploma ook nog eens via hen aan de slag en dus genoeg ervaring op doen.
Dank je wel, Ilse (en andere docenten)

Lisa review visagie opleiding

Super leuke 4 daagse visagie cursus gedaan! Zeer leerzaam. Leuke docenten en duidelijke uitleg! Ik kom in september terug voor de 24 daagse cursus. Zeker een aanrader!

WhatsApp chat