Over ons

Bekijk de video en krijg een indruk van de Academy in iets meer dan een minuut.

Spreekt het je aan? Neem dan contact op voor meer informatie.

Meer weten over het team van Beauty Bureau Academy? Klik hier.

Kennis en ervaring delen

Met ruim 10 jaar ervaring als agency voor visagisten kunnen we wel met trots zeggen dat we een begrip zijn in Nederland op beautygebied. Wij zetten o.a. visagisten in voor fotoshoots, commercials, bruidsarrangementen en evenementen.

Tijdens onze opleidingen delen we graag al onze ervaring en kennis. De opleidingen gaan niet om ‘handig’ te worden met make-up maar wij zijn op zoek naar degenen die er echt hun beroep van willen maken (allround opleiding). Wij werken uitsluitend met eigen lesmateriaal dat gericht is op de huidige markt. Wij volgen de trends op de voet en elk jaar zal ons lesmateriaal worden verbeterd en worden aangepast waar nodig om het niveau hoog te houden.

Voor klanten zoeken we de juiste visagisten en voor (student) visagisten zoeken wij de juiste opdrachten. Doen wat je leuk vindt en waar je hart ligt is, naar ons idee, heel erg belangrijk. Zo blijven de visagisten gemotiveerd en de klanten tevreden.
Wij vinden het ook belangrijk dat je tijdens de opleiding wordt begeleid om als visagist aan het werk te komen. Wij trainen op snelheid maar helpen ook bij het voorbereiden van een opdracht en hoe je je geld kan verdienen met het prachtige beroep als visagist.

 

Docenten vanuit de praktijk

Al onze docenten werken als visagist in de praktijk. Niet alleen voor Beauty Bureau maar ook als freelancer voor andere opdrachtgevers. Hierdoor zijn ze goed op de hoogte van de laatste technieken en scholen zich continu bij om de beste lessen voor te kunnen bereiden. Ook hebben onze docenten ruime ervaring in het lesgeven, je zult hun enthousiasme en passie voelen tijdens de les!

Ons lesmateriaal ontwikkelen we met de docenten samen en dit wordt elk seizoen aangepast. Geen stoffig en saai lesmateriaal maar up-to-date 2018/2019!

Ontmoet het team!

Ilse is de oprichter van Beauty Bureau Agency & Academy en de drijvende kracht achter deze organisaties. Ze werkt al 13 jaar als visagist & haarstylist en is tevens docent bij de Academy. Ze was 20 jaar toen ze haar bedrijf startte in de visagie branche. Tijdens haar lessen vertelt ze graag hoe je als visagist aan de slag kunt en waar je op moet letten. Kennis delen vindt ze heel belangrijk.

Ilse Voortman

Docent/Director Agency & Academy

Sandra werkt al 20 jaar als visagist & haarstylist, en is ook al jarenlang werkzaam bij de Beautybureau Agency. Ze heeft veel ervaring met fotoshoots, bruiden en geeft trainingen en workshops. Sinds 2014 geeft ze met veel plezier haar kennis en liefde voor het visagievak door als docent. Bij de Academy denkt ze graag mee over de inhoud van de opleidingen, is aanspreekpunt en daarnaast docent van onze visagie opleidingen.

 

Sandra Nobel

Docent/Manager Agency & Academy

Mercedes werkt als freelance visagist & hairstylist.
Het werk van Mercedes varieert van tv-opname, fotoshoots, events, commercials, bruids make-up tot workshops.
Ze heeft veel vakkennis en ervaring opgedaan tijdens haar opdrachten maar ook assisteren bij opleidingen.
Zij werkt met top merken zoals Mac Cosmetics en Make-up Studio maar probeert ook veel andere merken uit.
Mercedes vindt het een super leuke uitdaging om haar kennis te delen met de leerlingen van het Beauty bureau Academy.
Mercedes Hillegers

Visagist/haarstylist &Docent

Joost werkt vanuit Leiden Webdesign en ondersteunt ons dagelijks. Joost is onze IT specialist en verantwoordelijk voor de websites, mail en marketing communicatie.

 

 

 

Joost Zitman

Marketing manager

Francisca werkt al 13 jaar als freelance visagist & haarstylist voor verschillende opdrachtgevers voor o.a. fotoshoots, fashion shows, commercials, music videos, events, bruiden etc. Ze heeft ruime ervaring met lesgeven en geeft onze Allround Visagie opleiding en de 4-daagse Visagie cursus. Francisca werkt met top merken zoals MAC Cosmetics, Make-up Studio, Bobby Brown etc. en deelt haar kennis van alle make-up technieken, materialen en het werken in het veld heel graag tijdens haar lessen.

Francisca Marcella

Visagist/haarstylist & Docent

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Ils. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
WhatsApp chat