Masterclass visagie

Als visagist is het belangrijk je te blijven ontwikkelen. De markt is continu in beweging en trends en technieken veranderen.
Je werkt vaak op locatie met wisselende omstandigheden en meestal beperkte tijd. Ervaar je een tijdsdruk of vind je het soms lastig schakelen? Deze masterclass visagie leert je sneller en efficiënter te werken. Ook trainen we op diverse technieken.

Snelheidstraining voor de visagist

Tijdens de ééndaagse masterclass krijg je tips en oefeningen om snel en efficiënt te werken. Als visagist heb je vaak maar 30 minuten voor een make-up. Je leert hoe je je tijd goed kunt indelen en je krijgt tips hoe je bijvoorbeeld sneller een goede basis aanbrengt of een strakke eyeliner maakt. We laten je zien welke producten en materialen daarbij het meest geschikt zijn.

Het tweede deel van de masterclass is een perfectietraining. Bij de basistechnieken worden de puntjes op de i gezet. Perfect blenden en symetrisch werken komen aan bod. En ook hoe je bijvoorbeeld een ‘smooth skin’ creëert. Erg belangrijk voor een bruidsmake-up of fotoshoot.

Bij de masterclass wordt les gegeven door een ervaren docent uit de praktijk. Je brengt zelf een model mee, zodat je na de uitleg en demo direct kunt gaan oefenen, onder begeleiding van de docent.

Tijdens deze dag wordt de lunch door ons verzorgd, voor jou en je model.

Wij ontwikkelen onze opleidingen en cursussen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date en naar de behoefte in de arbeidsmarkt. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld.

Het lesprogramma:

  • Trends en nieuwe producten
  • Efficiënt werken op locatie
  • Perfectietraining diverse technieken, bijv. perfect blending
  • Snelheidstraining

 

Masterclass visagie: 1 dag van 10 uur tot 15 uur
Wij vragen de cursist bij deze training zelf een model mee te nemen.

Startdata:
Binnenkort maken wij nieuwe data bekend.

Maximaal 10 deelnemers dus wees er snel bij!

  • Geen inschrijfgeld
  • Maximaal 10 leerlingen
  • Inclusief lunch
  • Gratis parkeren
  • Bushalte op 50 meter afstand
  • Inclusief begeleiding

Niet inbegrepen: Tijdens de les werk je op een eigen model. Vind je dit lastig? Wij denken graag met je mee.
Adres: Hoge Rijndijk 253, Zoeterwoude (Leiden).

Kosten masterclass visagie:

1 daagse opleiding: €175,-
Wij rekenen geen inschrijfgeld.

De masterclass is exclusief materialenpakket.
Er is de mogelijkheid om tijdens de masterclass met materialen van de school te werken.

Belastingteruggave: Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Na het succesvol volgen van de masterclass krijg je een certificaat. Ben je op zoek naar een opleiding met een diploma? Kijk dan bij onze andere opleidingen.

Voor wie is de masterclass geschikt?

De visagie masterclass is bedoeld voor beginnend visagisten en ex studenten die willen blijven leren. Je hebt je opleiding afgerond en bent al aan de slag als visagist? Dan kan de ondersteuning van een masterclass je helpen bij te blijven met de nieuwe ontwikkelingen.

Perfect blenden

Éen van de belangrijkste basistechnieken is blenden. Zowel voor het perfect aanbrengen van een foundation, als voor de mooiste oogmake-up. Geen harde lijnen, goede overgangen en een natural effect. We gaan hier uitgebreid op in!

Snelle visagie technieken

Omdat snel werken nu eenmaal belangrijk is als visagist geven we tijdens de masterclass tips om tijd te besparen en met de juiste materialen en producten goed op tijd te kunnen werken. Geen vervelende druk meer maar weten hoe je je tijd het beste benut.

Goede begeleiding

Onze masterclasses worden gegeven in kleine groepen. Zo is er voldoende tijd en aandacht voor iedereen en kun je al je vragen stellen. Ook is er tijd ervaringen met elkaar te delen, bijvoorbeeld tijdens de verzorgde lunch.

 

masterclass visagie
WhatsApp chat