Portfolio fotoshoot visagisten

Als visagist blijf je ontwikkelen en meegaan met de nieuwe trends. Zeker als je als freelance visagist werkt is het belangrijk dit goed zichtbaar te maken voor klanten en opdrachtgevers. Dit kun je onder andere doen door je portfolio, je website en social media.
Wij organiseren regelmatig portfolio fotoshoots voor visagisten voor het maken van nieuw beeld- en promotiemateriaal.

Promotie materiaal en portfolio

Speciaal voor visagisten en oud-studenten organiseren wij een aantal keren per jaar een fotoshoot dag om aan je portfolio te kunnen werken.
De foto’s kun je gebruiken om te plaatsen op social media en bijvoorbeeld je website, maar ook om te sturen naar opdrachtgevers.

Wij hebben een leuke samenwerking met portret fotograaf en videograaf Stephanie Verhart. Naast mooie foto’s voor je portfolio wordt tijdens deze dag een unieke beauty video gemaakt. Een echte eyecatcher om te gebruiken als promotiemateriaal.

Duidelijke portretfoto’s en een creatieve unieke beauty video op één dag! Onze docenten zijn aanwezig om je te helpen en begeleiden waar nodig. En er is tijd genoeg om ervaringen te delen met de andere visagisten.

Programma en planning portfolioshoots

Eerstvolgende geplande datum: Maken we binnenkort bekend.
Tijd: 13.00 uur tot max 17.00 uur (afhankelijk van de duur van de fotoshoots)
Prijs: € 85,- exclusief BTW.
Locatie: Beauty Bureau Academy
 
Wat krijg je hiervoor?

Je brengt je eigen model mee. Heb je moeite met het vinden van een model, dan hebben wij tips voor je om een model te vinden.

De look en styling mag je uiteraard zelf bedenken en creëren. Ook hier kunnen wij je bij helpen. Het kan een mooie natural look zijn, maar je kunt ook extremer gaan, net wat jij nog mist in je portfolio!

Wil je ook graag je portfolio en promotiemateriaal aanvullen? Meld je dan snel aan!

portfolioshoot voor visagisten

Een aantal video´s die door Stephanie zijn gemaakt tijdens de portfoliodagen voor visagisten.

[/db_pb_video]
[/db_pb_video]
[/db_pb_video]
[/db_pb_video]
[/db_pb_video]
[/db_pb_video]
WhatsApp chat