Keurmerk Visagie

Ga voor een professionele school waarbij je kans maakt op de arbeidsmarkt!

Wat betekent ons visagie keurmerk?

Je volgt een visagie opleiding, werkt aan een goed opgebouwd portfolio, je behaalt je diploma en dan ben je klaar om aan de slag te gaan als visagist! Maar hoe zorg je dat je als professioneel visagist wordt gezien en hoe kun je aantonen dat je de juiste vaardigheden beheerst? Juist, met ons keurmerk! 

In Nederland bestaat er geen officieel erkend visagie diploma via een branche organisatie, al wordt dit door sommige opleidingsinstituten wel gesuggereerd. Van daaruit is ons keurmerk ontstaan. Beauty Bureau is al 10 jaar een bekend agentschap (uitzendbureau) voor visagisten met ruime ervaring. De visagisten die wij inzetten werken professioneel, zelfstandig en zijn flexibel. Klanten kennen onze kwaliteit en ook de visagisten die al jaren zijn aangesloten bij onze agency. Wij hebben een betrouwbare naam opgebouwd en staan voor onze dienstverlening en vakbekwaamheid.

Heb je een visagie cursus of opleiding afgerond bij onze academy, dan ontvang je digitaal dit keurmerk. Deze kun je toevoegen aan je CV en delen op je social media of website. Met dit keurmerk toon je duidelijk aan dat je een goede vakopleiding hebt gevolgd en een professional bent. Dit geeft kwaliteit weer en wekt vertrouwen bij opdrachtgevers en klanten.  Met dit keurmerk kun je je dus onderscheiden en zul je meer opvallen als je aan het werk wilt gaan als visagist.

Wat bieden wij extra voor jou?

Heb je je visagie opleiding afgerond? Dan ontvang je ons digitale keurmerk en ben je aangesloten bij het Beauty Bureau visagisten team!
Tijdens de opleiding is er altijd ruimte voor extra begeleiding. Wij leren je wat er allemaal bij komt kijken als je werkt als freelance visagist. En we begeleiden je richting de praktijk. Tijdens de opleiding leer je onder begeleiding van je docent een goed portfolio op te bouwen. Ook mag je een stage dag meelopen met een ervaren visagist uit ons Beauty Bureau team.

Wij vinden het belangrijk je klaar te stomen voor het visagie vak en leren je tijdens de lessen hoe je leuke opdrachten vindt en hoe je goed voorbereid naar opdrachten toe gaat.  Ook na je opleiding kun je met vragen bij ons terecht. Wij bieden dan ook nog ondersteuning in het vinden van werk. Zo worden er jaarlijks terugkomdagen georganiseerd voor oud studenten.

 

Na het behalen van je diploma en keurmerk gaat de begeleiding door! 

Terugkomdagen

Na het afronden van je visagie opleiding kun je nog steeds bij ons terecht voor begeleiding, vragen of aanvullende cursussen. Als visagist is het belangrijk om te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Daarom vinden wij het belangrijk, en ook heel leuk, om in contact te blijven met studenten en een stukje begeleiding en ondersteuning te blijven bieden.
Een aantal keren per jaar organiseren wij een terugkomdag speciaal voor de professionele visagisten die bij ons een opleiding hebben gevolgd. Hier kun je vragen stellen, informatie krijgen en ervaringen delen.

 

Welke visagie opleiding past het beste bij jou?

Wil jij ook graag aan de slag als freelance visagist en ben je op zoek naar de opleiding die bij jou past? 
Wij zijn al meer dan 10 jaar een succesvol agency voor visagisten en met deze ervaring hebben wij de visagie opleidingen ontwikkeld.
Wij verzorgen allround visagie opleidingen en daarnaast ook korte visagiecursussen. Onze docenten komen zelf ook uit de praktijk en weten daardoor precies wat het werken als visagist inhoudt. Deze waardevolle kennis delen zij met jou zodat je goed weet wat je te wachten staat en je goed voorbereid bent als je naar opdrachten toe gaat. Zo heb je meteen na je opleiding al een streepje voor!

Tijdens de opleiding heb je een coach die jou helpt en waar je terecht kunt met vragen. Bijvoorbeeld bij het opbouwen van je portfolio of bij het vinden van opdrachtgevers. Ook na de opleiding mag je nog een beroep doen op je persoonlijke coach als je op zoek gaat naar werk.
Kortom, je wordt door ons goed klaargestoomd voor het visagie vak!

WhatsApp chat