Visagie opleiding tijdens corona

Volg je dromen en sta niet stil! Visagiste worden in coronatijd kan!

Visagie diploma behalen in coronatijd

Altijd al de droom gehad om als visagiste aan de slag te gaan? Door de coronacrisis lopen veel plannen en gedachten anders. Wij hebben onze allround visagie opleidingen aangepast zodat je in deze tijd je helemaal klaar kunt stomen en kunt ontwikkelen als visagiste. Na de coronatijd ben jij helemaal klaar om als visagiste aan de slag te gaan!
Dus droom jij ervan om op pad te gaan als visagiste en de mensen mooier te maken? Dat kan!

Corona aanpassingen op een rij

Kleinere groepen

Volg gratis een jaar lang extra lessen na je opleiding als member
van de school

  Ruime 1,5 meter afstand beleid. Volgens de richtlijnen van het RIVM.
Onze ruimte is ruim 100 m²!

portfolioshoot voor visagisten

Kleine groepen, gepaste afstand, op locatie.

Onze praktijkruimte is heel ruim en daarom kunnen wij met gemak 1,5 meter afstand houden. Ook zullen de groepen uit maximaal 5 leerlingen bestaan i.p.v. 10 leerlingen zoals dit wordt verwacht. We ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. 
Indien gewenst werk je met mondkapje en we letten extra goed op hygiëne. Je kunt dus met een gerust hart de opleidingen volgen.

Gratis extra lessen, een jaar lang

Je wordt na het volgen van een allround visagie opleiding in coronatijd automatisch member van onze academy. Dit betekent dat je extra begeleiding krijgt na je opleiding van 26 lessen. Wil je een les overdoen, dan kan dit. Je kunt een jaar na je opleiding gratis extra lessen volgen. Op deze manier geven je we gratis de mogelijkheid om je extra te ontwikkelen als visagiste.

Volg je droom en word visagist!

Volg een visagieopleiding met diploma en keurmerk.

Portfoliodag

Een portfolio opbouwen is heel belangrijk als visagiste, laten zien wat je kunt. Omdat wij niet weten hoe de komende weken zullen verlopen i.v.m. het coronavirus geven wij de mogelijkheid om een portfolio op te bouwen bij de academy. Normaal gaan leerlingen zelf opzoek naar fotografen en modellen, nu mag dit bij de academy om goed de afstand te kunnen houden indien nog nodig. Dit zal aan het einde van de opleiding zijn, je niveau is dan het beste en zo krijg je ook het beste resultaat.

Visagiste in 10 of 26 lessen

Tijdens de Allround en de visagie Plus opleiding behaal je een diploma als visagiste. Je leert de basistechnieken en de extremere make-up. Je bouwt een portfolio op zodat je je toekomstige klanten ook direct je werkt kunt laten zien. Na het behalen van je diploma kun je solliciteren in de beautybranche. Wij begeleiden je tijdens de opleiding hierin en je kunt meelopen met onze visagisten van Beauty Bureau Agency.

Een opleiding inclusief diploma en keurmerk voor de beautybranche!

 

Ruim 100 m² opleidingsruimte!

visagie opleidng ruimte
visagie opleidingen corona tijd

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

WhatsApp chat