Summer school visagie opleiding

Word visagiste, 45 uur les in 3 weken!

Summer school visagie

In 3 weken opgeleid worden tot visagiste? Dat kan tijdens onze summer school visagie! Heb jij een passie voor make-up en wil je in korte tijd een visagie opleiding volgen?
Tijdens deze opleiding ga je 3 weken, 3 keer per week naar school. Je bent heel intensief bezig met het vak visagie en bent na die 3 weken klaar om aan de slag te gaan als visagiste.
Je werkt tijdens de summer school visagie op elkaar, op jezelf, oefenhoofd en modellen. Deze afwisseling is fijn omdat je dan direct veel verschillende gezichten op kunt maken. Het is niet altijd makkelijk om modellen te vinden bij deze verkorte opleiding. Daarom werken wij ook een aantal keer met oefenhoofden om de technieken uit te leggen. Thuis kun je dan werken op een model  (huiswerk) wanneer het jou en je model uitkomt.

45 uur les in 3 weken

3 keer per week heb je 5 uur les per dag. De dagen zijn gepland van 9.30 uur tot 15.00 uur (30 minuten lunchpauze). Totaal is er 45 uur les bij ons op de academy. Daarnaast is het huiswerk ongeveer 8 uur per week. Denk hierbij aan de make-up looks oefenen en een stukje theorie.
Er is aan het einde van de opleiding een theorie en een praktijkexamen. Het praktijkexamen staat los van de lesuren en is op een aparte dag in de laatste week gepland. Na het positief behalen van deze onderdelen ontvang je een visagie diploma. Hiermee kun je aan de slag als visagiste voor bijvoorbeeld tv, agency´s, fotoshoots, modeshows en werken voor mooie cosmetica merken. 

 

Corona aanpassingen op een rij

Kleinere groepen

Volg gratis een jaar lang extra lessen na je opleiding als member
van de school

  Ruime 1,5 meter afstand beleid. Volgens de richtlijnen van het RIVM.
Onze ruimte is ruim 100 m²!

Wij ontwikkelen onze opleidingen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld.

Een kleine greep uit ons lesprogramma tot visagist tijdens de summer school:

 • Huidtypes, gezichtsvormen en kleurenleer
 • Naturel make-up
 • Werking van licht tijdens fotoshoots
 • Dag- en bruidsmake-up
 • Multi culturele bruidsmake-up
 • Avondmake-up, HD/TV make-up
 • Shapen & Highlighten
 • Getinte huid
 • Galamake-up, smokey-eyes, show/catwalk make-up
 • Jaren 20/30 50/60 make-up
 • Eindopdracht met professionele modellen en fotograaf

(dit is niet het complete lesprogramma)

Summerschool tijden van 9.30 uur tot 15.00 uur
Startdata:
Maandag 19 juli 2021
De lessen zijn op maandag, dinsdag en donderdag, 3 weken achter elkaar.

 • Geen inschrijfgeld
 • Keurmerk en diploma
 • Maximaal 10 leerlingen
 • Gratis parkeren
 • Bushalte op 50 meter afstand
 • Inclusief begeleiding

Adres: Hoge Rijndijk 253, Zoeterwoude (Leiden).

Visagist in 3 weken, totaal 45 uur les + examendag.


Lesgeld Summerschool €1250,-

*Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.
Wij rekenen geen inschrijfgeld of examengeld.

Daarbij komt het professionele lespakket van Make-up Studio. Deze koop je in tegen inkoopsprijs omdat wij het belangrijk vinden dat je direct in de lessen met de juiste materialen aan de slag kunt. Er zijn verschillende mogelijkheden:
Bronze pakket: € 395,-
Silver pakket: € 545,- (Inclusief professionele koffer)
Gold pakket:  € 695,- (inclusief professionele koffer)
Betaling voor de eerste les.

Denk je geen lespakket nodig te hebben omdat je al veel professionele make-up hebt verzameld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Belastingteruggave:
Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Heb je je visagie opleiding afgerond? Dan ontvang je ons digitale keurmerk en ben je aangesloten bij het Beauty Bureau visagisten team!
Met dit keurmerk toon je duidelijk aan dat je een goede vakopleiding hebt gevolgd en een professional bent. Dit geeft kwaliteit weer en wekt vertrouwen bij opdrachtgevers en klanten.  Met dit keurmerk kun je je dus onderscheiden en zul je meer opvallen als je aan het werk wilt gaan als visagist.
Meer weten?

 

 

Na het behalen van je theorie en praktijk examen ontvang je een diploma. Met dit diploma kun je aan de slag als visagiste. Denk hierbij aan werken bij een drogisterij, Douglas, werken voor mooie cosmetica merken. Ook kun je aan de slag als freelance visagiste voor tv, commercials, fotoshoots en je aansluiten bij agency´s zoals Beauty Bureau. 

 

Ja, ik wil in 3 weken visagist worden

En wil in juli starten!

Waarom de summer school visagie?

Als je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan als visagist en je wilt je diploma z.s.m. behalen is de summer school iets voor jou! Doordat je zo intensief bezig bent met het vak visagie en elke dag aan het oefenen en leren bent pak je het snel op en zal je merken dat je na die 3 weken ook daadwerkelijk beschikt over veel kennis en klaar bent om aan de slag te gaan als visagiste.

Misschien heb je door het corona-virus wat achterstand opgelopen en wilde je bijvoorbeeld al eerder dit jaar starten met een visagie opleiding. Dit is je kans om het in te halen en alsnog na de zomer als visagiste aan de slag te kunnen!

Tijdens deze 3 weken is onze begeleiding als school intensief en zijn wij elke dag bereikbaar om bij te kunnen sturen en te helpen, ook buiten de lesuren om.

Je werkt op elkaar en op oefenhoofden zodat je niet elke les een model hoeft te regelen. 

 

Sta niet stil in deze tijd maar ontwikkel jezelf en volg je dromen!

 

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

WhatsApp chat