Cursus bruidsmake-up

Ga aan de slag als bruidsstyliste inclusief certificaat.

Cursus Bruidsmake-up

Ben je al werkzaam in de visagie en wil je je graag specialiseren in het verzorgen van bruidsmake-up?
Of maak je al bruiden op maar wil je hierin meer expertise en kennis opdoen?
Dan is deze cursus geschikt voor jou! Tijdens de ééndaagse training wordt ingegaan op de huidige trends en het verfijnen van technieken. Je leert op een perfecte manier een bruidsmake-up aan te brengen én te zorgen dat deze de gehele dag mooi blijft!

Uitbreiding en verdieping

De bruidsmake-up cursus is bedoeld voor diegene die al enige basiskennis heeft van de visagie en dit graag wil uitbreiden.
Ook is deze cursus geschikt voor professionals, zoals schoonheidsspecialisten en kappers, die op zoek zijn naar meer verdieping tijdens hun werk. Het verzorgen van de make-up voor een bruid is een belangrijke verantwoordelijkheid en vraagt om voldoende vakkennis. Tijdens deze training reiken wij veel tips en tricks aan om te zorgen dat je met voldoende zelfvertrouwen de bruid kunt adviseren en voorzien van een passende en goed houdbare make-up.

Wat kun je verwachten?

Goede basis

Tijdens deze cursus leer je onder andere een perfecte basis aan te brengen voor een flawless skin, één van de belangrijke onderdelen van een bruidsmake-up! Ook leer je welke producten je het beste kunt gebruiken om te zorgen dat de make-up de gehele dag mooi blijft. 

Omgang met de klant

Bij het verzorgen van bruidsmake-up komt veel meer kijken dan alleen het aanbrengen van een mooie make-up. Wij besteden aandacht aan het goed adviseren en op het gemak stellen van de bruid, hoe te werk te gaan tijdens de proefsessie en natuurlijk op de huwelijksdag zelf.

Persoonlijke begeleiding

Door de kleine groepen van maximaal 10 personen is er veel persoonlijke aandacht. Zo kun je onder goede begeleiding van de docent de technieken snel onder de knie krijgen.

Inclusief lunch

Onze cursus is van alle gemakken voorzien. Er is koffie en thee aanwezig en de lunch wordt door ons verzorgd.

Cursus bruids make-up

Wij ontwikkelen onze opleidingen en cursussen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date en naar de behoefte in de arbeidsmarkt. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld.

Het lesprogramma:

 • Goede basis 
 • Primer en fixeren
 • Bruidsmake-up diverse technieken
 • Shapen & Highlighten
 • Wimpers/wimperstukjes plaatsen
 • Omgaan met de klant; van proefsessie tot de huwelijksdag.

 

Bruidsmake-up cursus: 1 dag van 10 uur tot 15 uur
Wij vragen de cursist bij deze training zelf een model mee te nemen.

Startdata:
Zondag 6 februari 2022

 • Geen inschrijfgeld
 • Inclusief lunch
 • Gratis parkeren
 • Bushalte op 50 meter afstand
 • Inclusief begeleiding
 • Mogelijkheid om door te stromen naar allround opleiding

Niet inbegrepen: Tijdens de les werk je op een eigen model. Vind je dit lastig? Wij denken graag met je mee.
Adres: Hoge Rijndijk 253, Zoeterwoude (Leiden).

Kosten cursus bruidsmake-up:

1 daagse opleiding: €175,-
Wij rekenen geen inschrijfgeld.

Wij bieden de mogelijkheid om een lespakket aan te schaffen van Make-up Studio met een mooie korting. Dit is bij deze cursus niet verplicht.
Bronze pakket: € 395,-
Silver pakket: € 545,- (inclusief professionele koffer)
Gold pakket:  € 695,- (inclusief professionele koffer)
Betaling vooraf.

Belastingteruggave: Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Na het succesvol volgen van de bruidsmake-up cursus krijg je een certificaat. Ben je op zoek naar een opleiding met een diploma? Kijk dan bij onze andere opleidingen.

WhatsApp chat