4 daagse visagie opleiding

Wil je meer weten over het vak visagie maar vind je allround en de plus opleiding te intensief? Dan is de 4 daagse visagie opleiding iets voor jou! In 4 dagen leer je veel verschillende en toegankelijke technieken die je zowel privé als zakelijk kunt toepassen. Stap voor stap ga je aan de slag en na 4 dagen rond je de opleiding af met een certificaat.

Ideaal om kennis te maken of uit te breiden

Heb of werk je in een salon? Dan is deze opleiding ideaal om klanten op te kunnen maken. Van dagmake-up tot bruiden en smokey eyes make-up, je leert het allemaal!
Wil je zo uitgebreid mogelijk opgeleid en begeleid worden? Bekijk dan de plus en allround opleiding.

 

Wij ontwikkelen onze opleidingen zelf en vanuit onze ervaringen vanuit de praktijk. Geen stoffig lesmateriaal maar altijd up-to-date en naar de behoefte in de arbeidsmarkt. Na 10 jaar ervaring als agency voor visagisten hebben wij een goede naam opgebouwd in de visagie wereld. Een greep uit ons lesprogramma:

  • Reinigen
  • Kleurenleer
  • Wenkbrauwen epileren, corrigeren, vormen
  • Dag- en avondmake-up
  • Bruidsmake-up inclusief wimperstukjes plakken
  • Fotografie make-up
  • Shapen & Highlighten
  • Smokey eyes make-up

(dit is niet het complete lesprogramma)

Op dit moment staan er geen nieuwe startdata gepland.

Kosten 4 daagse visagie cursus:

Dagopleiding 10 tot 15 uur: €550,-
Avondopleiding 19 tot 22 uur: €450,-

Wij rekenen geen inschrijfgeld.
Wij bieden de mogelijkheid om een lespakket aan te schaffen van Make-up Studio met een mooie korting. Dit is bij de 4 daagse visagie opleiding niet verplicht. Je kunt met de materialen van de docent werken

Bronze pakket: € 395,-
Silver pakket: € 545,- (inclusief professionele koffer)
Gold pakket:  € 695,- (inclusief professionele koffer)
Betaling voor de eerste les.

Belastingteruggave: Beauty Bureau is een particulier opleidingsinstituut en je komt hierdoor niet in aanmerking voor studiefinanciering en een OV kaart. Wel is waarschijnlijk een groot gedeelte aftrekbaar van de belasting. Wil je weten of ook jij de studiekosten op kunt geven bij de Belangstingdienst?

Na het succesvol volgen van alle vier de lessen krijg je een certificaat. Ben je op zoek naar een opleiding met een diploma? Kijk dan bij onze andere opleidingen.

Uiterst professioneel. Voor mij is Beauty Bureau Academy the place to be als het gaat om het volgen van een opleiding tot visagiste. Bedankt voor de mooie opleiding en lekkere lunch en wie weet tot een later tijdstip.

Claudia Jansen

Beauty Bureau werkt professioneel en met veel persoonlijke aandacht. Dit heb ik zelf als erg prettig ervaren. Goede ervaren visagisten die weten waar ze het over hebben en erg enthousiast zijn over hun vak. Aanrader!

Margot van Veelen

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV. Een aanrader!

Eline Kemperman

Wist je dat..

Al onze opleidingen gegeven worden met lespakketten van het professionele Nederlandse merk Make-up Studio?
Wij bieden verschillende pakketten, van basis tot uitgebreid. Zo kun je je lespakket afstemmen op de door jou gekozen opleiding.
Tijdens en na de opleiding kun je direct aan de slag met het complete pakket met goede kwaliteit make-up producten en penselen.

lespakket Make-up Studio

Is de 4 weekse visagie opleiding iets voor jou?

Als je al enige kennis hebt van de visagie maar dit graag wilt uitbreiden of verdiepen, dan is de 4 weekse opleiding visagie iets voor jou. Deze opleiding is erg geschikt voor bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten en kappers.
Ook kan deze opleiding iets voor jou zijn als je geen kennis hebt van het visagievak maar een goede basis wilt leren om jezelf of anderen goed te kunnen adviseren en opmaken.
De opleiding leert je in 4 dagen (één dag per week) de basistechnieken van het visagievak. Je leert alles over een dagmake-up en avondmake-up maar bijvoorbeeld ook wat er allemaal belangrijk is bij het verzorgen van een bruidsmake-up.
Ontdek je tijdens de opleiding dat je graag nog meer wilt leren? Dan kun je instromen bij de visagie plus of de allround vakopleiding.

WhatsApp chat