Masterclass

Masterclass make-up of haarstyling. Blijf jezelf verbeteren!

Masterclass visagie of hairstyling

De visagie branche is voortdurend in ontwikkeling. Meegaan met de trends en op de hoogte blijven van nieuwe producten en technieken is onmisbaar als visagist en/of hairstylist. Daarom bieden wij regelmatig een masterclass aan op het gebied van make-up en haarstyling. Zo kun je je kennis opfrissen of uitbreiden.

 

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

masterclass hairstyling

Waarom een masterclass?

De masterclass is bedoeld voor oud studenten die zichzelf willen blijven ontwikkelen, maar zeker ook heel geschikt voor beginnend visagisten.
Door het volgen van een masterclass kun je je technieken verbeteren en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche.

Ben je visagist en wil je als aanvulling ook graag als hairstylist aan de slag? Of ben je al allround professional en wil je je kennis opfrissen en meer productkennis opdoen? Blijf jezelf verbeteren en schrijf je in voor één van onze masterclasses!

 

Masterclass haarstyling

Tijdens de masterclass haarstyling leer je de basistechnieken op het gebied van haarstyling. Zo kun je als visagist ook het kapsel verzorgen tijdens bijvoorbeeld een fotoshoot.
Aan bod komen fohnen en opsteektechnieken. Ook leer je hoe je op de juiste manier de haren van een model kunt krullen.
De masterclass wordt gegeven in één dag en je brengt zelf een model met (half) lang haar mee.

Masterclass visagie

De masterclass visagie is gericht op het perfectioneren van technieken en op een snelle manier efficiënt kunnen werken.
Als visagist op locatie krijg je vaak maar een bepaalde tijd om het model van een goede make-up te voorzien. Ervaar je hierdoor een druk en wil je graag leren hoe je rustig maar toch snel kunt werken? Tijdens deze masterclass krijg je daarvoor tips & tricks!
Ook is dit een perfectietraining en wordt bijvoorbeeld ingegaan op het perfect leren blenden, het creëren van een ‘smooth skin’ en een snelle strakke eyeliner.

 

WhatsApp chat