Neem een kijkje achter de schermen!

Ben je benieuwd hoe onze studenten werken en wat het resultaat is? Hieronder een kleine greep zodat je een indruk kunt krijgen.
Ook plaatsen wij regelmatig video´s van video shoots (!) op onze academy. Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan?

Werk mee als visagist aan onze projecten

Het is mogelijk om een dag mee te lopen met een professionele visagist.
Neem bijvoorbeeld de Canal pride in Amsterdam, Keukenhof, HEMA of fotoshoots voor bedrijven. Hoe leuk zou het zijn om dit van dichtbij mee te maken? We proberen je zoveel mogelijk te begeleiden om na de visagie opleiding aan de slag te kunnen als visagist. We laten je zien wat er, naast het opmaken, allemaal bij komt kijken.
Ook biedt de school verschillende opdrachten aan om ervaring op te kunnen doen als visagist.

Direct aan de slag als visagist

Wil jij na het behalen van je visagie diploma direct aan de slag als visagist? Spring jij er uit? Dan kun je meedoen aan de selectie om voor onze Beauty Bureau Agency aan de slag te gaan.
Wij verzorgen visagie (en haarstyling) voor commercials, film, fotoshoots en evenementen. Ook verzorgt een team van visagisten visagie workshops door heel Nederland.
Wil je meer informatie? Wij beantwoorden je vragen graag.

Ruime dekking

Wij hebben een uitgebreid bestand ervaren visagisten en haarstylisten door heel Nederland. Ook zijn onze visagisten werkzaam in het buitenland.

}

10 jaar ervaring

Al lange tijd verzorgen wij de werving en selectie van visagisten en haarstylisten op locatie.

Flexibel

Onze visagisten staan bekend om hun flexibiliteit. Visagie is geen 9 tot 5 baan, loopt de opdracht uit of anders op de dag zelf? Geen probleem voor onze visagisten.

500 + klanten

Ruim 500 tevreden klanten gingen je voor met het boeken van visagisten en haarstylisten.

WhatsApp chat