Opleiding Hairstyling 

Word allround en volg onze opleiding tot hairstylist. Je krijgt 6 lessen en leert veel verschillende technieken en stijlen. Ben je visagist? Dan is dit een mooie aanvulling om nog meer werk en opdrachten te krijgen.
Onze Academy biedt veel persoonlijke begeleiding door de lessen met kleine groepen. 

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

hairstyling opleiding

 

Hairstyling opleiding inclusief fotoshoot

Naast onze visagie opleidingen bieden wij ook de opleiding hairstyling. 
Dit is een dagopleiding en bestaat uit 6 lessen waarin je wordt opgeleid tot allround hairstylist. Een mooie manier om nog meer allround te worden in de beautybranche. 
Werk je bijvoorbeeld als visagist, dan zul je breder inzetbaar zijn bij opdrachtgevers. Voor een fotoshoot of fashion show kun je zowel de make-up als het haar verzorgen.

Les met maximaal 10 studenten

De docenten komen uit de branche en zijn daardoor zeer ervaren en praktijkgericht.
Doordat er les wordt gegeven in groepen van maximaal 10 studenten is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Tijdens de lessen werk je op oefenhoofden en ook een aantal keer op een echt model, die je zelf mag meenemen naar de les. De opleiding wordt afgesloten met een fotoshoot. 
Deze foto’s kun je meteen gebruiken voor je portfolio.

Cursus Hairstyling met start in november

In november gaat de 6-weekse cursus hairstyling weer van start. Je hebt één dag in de week les, dus de cursus is prima te combineren met je werk of een andere opleiding.

Tijdens de cursus word je klaargestoomd tot het vak hairstylist. Je leert te werken met verschillende materialen en producten, alles over het preppen (voorbewerken) van het haar en het uitwerken van het haar in verschillende stijlen.

Ook komen aan bod: verschillende vlechttechnieken, knopen en twisten, föhntechnieken, golven en krullen, opsteken, en diverse toupeertechnieken.
De laatste les wordt leuk afgesloten met een eindopdracht op jouw eigen model, inclusief fotoshoot!

visagie opleiding kleine groepen
WhatsApp chat