Aanpassingen i.v.m. corona virus

Ook wij kijken verder en doen er alles aan om leerlingen te kunnen laten starten met een visagie opleiding in mei! Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM.
Wij verkleinen de groepen naar maximaal 4 studenten en werken met speciale oefenhoofden zolang deze strenge maatregelen gelden en de school wel open mag zijn.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

 

Kleine groepen, gepaste afstand, het kan!

Wij hebben niet stil gezeten en nagedacht hoe we het beste onze leerlingen en toekomstige leerlingen les kunnen geven. De wereld staat even stil, wij proberen na te denken in mogelijkheden, wat kan er nog wel.

Hoe zien de make-up lessen er uit, tijdens de corona crisis?

Normaal werken wij met een groep van maximaal 10 leerlingen. Nu passen wij dit aan naar 4 leerlingen, zo kunnen we genoeg afstand houden
In plaats van op modellen werken worden er oefenhoofden gebruikt en werk je ook wat meer op jezelf zolang we geen contact met andere mensen mogen hebben. Dit is voor de eerste lessen heel goed te doen. De docent zal ook alles voordoen op een oefenhoofd waarbij de leerlingen op afstand staan of achter plexiglas.
Zo kan je al starten, krijg je alle informatie en loop je geen achterstand op. Je kunt door met je droombaan creëren als visagiste!

Visagie is een prachtig vak en wij geven dit graag door!

Intensieve begeleiding tijdens de lesperiode

Onze academy staat er om bekend dat wij bereikbaar zijn voor vragen buiten de lessen om, zien als een leerling extra begeleiding nodig heeft en extra zullen helpen waar het kan. Zo ook tijdens de visagie opleidingen in de periode van het coronavirus.
De lessen zijn aangepast en mochten wij merken dat er nog wat meer begeleiding nodig is zullen wij kosteloos extra lessen in plannen. Het eindniveau en het behalen van de diploma´s is natuurlijk heel erg belangrijk.
Wij gaan er ook vanuit dat er na een aantal lessen (na de zomer) weer op modellen gewerkt kan worden zodat je de blend technieken op verschillende mensen toe kunt passen en aan je portfolio kan gaan werken.

Ga in 2020 nog aan de slag als visagiste!

WhatsApp chat