Make-up bij fotoshoots

Wil je ook graag werken als visagist en lijkt het je leuk om mee te werken aan fotoshoots? Als visagist is er veel werk te vinden in de fotografie. Bij een fotoshoot is de visagie erg belangrijk en daar wordt tijdens onze visagie opleiding dan ook veel aandacht aan besteed.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

fotografie make-up

Leer alles over zwart wit fotografie

Naast ‘gewone’ fotoshoots in kleur leer je tijdens je visagie opleiding alles wat je moet weten over zwart wit fotografie. Je leert de werking van kleuren op zwart wit beeld en de juiste schaduw technieken. Ook het contouren van het gezicht komt aan bod.
Als visagist is het belangrijk te weten hoe kleuren overkomen op een zwart wit foto. Lijken ze donkerder of vallen ze juist weg? Ook leer je heel nauwkeurig te werken voor close-up foto’s.

Fotoshoot tijdens de visagieles

Bij bepaalde opdrachten is er een professionele fotograaf aanwezig om het werk van de studenten vast te leggen. Zo’n fotoshoot is leuk en het is vooral heel leerzaam om te zien hoe de visagie overkomt op beeld. Ook mogen onze studenten deze foto’s gebruiken voor hun portfolio.

Wat leer je tijdens je visagie opleiding?

Visagie voor fotografie leer je bij ons tijdens de visagie vakopleiding maar ook bij onze korte visagiecursus van bijvoorbeeld 4 weken. Het is een belangrijk onderwerp als visagist dus dit komt uitgebreid aan bod.

Andere onderdelen die worden geleerd zijn bruidsmake-up, dag- en avondmake-up en catwalk make-up.
Ook zijn er leuke creatieve opdrachten inclusief styling, zoals jaren 20/30 make-up, seizoensmake-up en een fantasy look.
Zo leer je al student de juiste technieken maar ook zelf creatief te denken.

Naast alle vakkennis die je nodig hebt als visagist, vinden wij het ook belangrijk aandacht te besteden aan wat er allemaal bij komt kijken als je als visagist in de praktijk gaat werken. Je leert tijdens de lessen hoe je goed voorbereid naar opdrachten gaat en hoe je een netwerk opbouwt en werk kunt vinden als beginnend visagist.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan onze academy tijdens één van onze open dagen!

fotografie visagie opleiding
WhatsApp chat