Aan het werk als visagist op locatie

Denk jij erover een visagie opleiding of visagie cursus te gaan volgen? Ben je benieuwd wat het werken als professioneel visagist inhoudt? Lees mee en ontdek op welke leuke en bijzondere locaties je als visagist allemaal kunt werken!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

visagist werken op locatie

Als visagist kom je overal!

Werken als visagist houdt vaak in dat je werkzaam bent als freelancer en meewerkt aan allerlei verschillende opdrachten. Deze opdrachten zijn heel afwisselend en op allerlei verschillende locaties. Zo kom je op de mooiste en meest bijzondere plekken. Dit maakt je werk natuurlijk extra leuk en nooit saai!

Wil je ook als visagist werken?

Lijkt het je leuk om steeds op andere plekken te werken met steeds andere mensen? Dan is het werken als visagist iets voor jou! Als freelance make-up artist word je geboekt voor één of meerdere dagen en je gaat zelfstandig naar de afgesproken werklocatie.
Soms kom je voor leuke verrassingen te staan door de werkplek. Zo kwamen onze visagisten deze week in de havens van Amsterdam met een prachtig uitzicht over het water. Een dag later werkten wij in een beachclub in Scheveningen op een bedrijfsevenement. En in het weekend verzorgden wij de visagie bij de opening van de Keukenhof. Zo hadden wij tijdens ons werk toch echt een beetje vakantiegevoel!

 

Visagie opleiding volgen?

Wil jij ook graag werken als freelance visagist? Wij zijn een agency voor visagisten en een academy voor opleidingen tot visagist.
Wij  verzorgen allround visagie opleidingen en daarnaast ook korte visagiecursussen. Onze docenten komen zelf ook uit de praktijk en weten als geen ander wat belangrijk is om jou te leren!

Naast alle vakkennis die je nodig hebt als visagist, vinden wij het juist ook belangrijk aandacht te besteden aan wat er allemaal bij komt kijken als je op freelance basis gaat werken. Het werken voor afwisselende opdrachtgevers en op steeds verschillende locaties vraagt ook veel zelfstandigheid en voorbereiding. Dit wordt allemaal meegenomen als wij jou klaarstomen voor het visagievak!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan onze academy tijdens één van onze open dagen!

visagist werken op locatie
WhatsApp chat