Cursus Hairstyling in de avond

Onze 6-weekse opleiding tot hairstylist wordt zowel overdag gegeven als in de avond. Werk je overdag?
Dan kun je de cursus hairstyling nu ook in de avonduren volgen. Onze Academy biedt lessen met docenten uit de praktijk en veel persoonlijke begeleiding doordat je les krijgt in kleine groepen.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

hairstyling opleiding

Wordt opgeleid tot allround hairstylist

Naast onze visagie opleidingen en cursussen bieden wij ook de opleiding hairstyling. Zeer geschikt voor kappers en visagisten die hun kennis willen uitbreiden of verdiepen.
De opleiding bestaat uit 6 lessen waarin je wordt opgeleid tot allround hairstylist. Aan bod komt onder andere vlechttechnieken, knopen en twisten, föhntechnieken, toupeertechnieken en verschillende manieren om het haar op te steken

Les in kleine groepen

De docenten komen vanuit de praktijk en brengen graag hun brede kennis en ervaring over op jou.
Doordat er les wordt gegeven in groepen van maximaal 10 studenten is er veel persoonlijke aandacht en is er altijd tijd om je te helpen en begeleiden.

Tijdens de lessen wordt geoefend op oefenhoofden en ook een aantal lessen op echt modellen, die je zelf mag meenemen naar de les.
Als afsluiting van de opleiding is er een uitgebreide fotoshoot!

Opleiding Hairstyling in de avonduren

In november geven wij de 6-weekse cursus hairstyling in de avonduren van 19.00 tot 22.00 uur. Je hebt één avond in de week les en daarnaast oefen je ook thuis. 

 Tijdens de lessen leer je veel verschillende stylen en technieken, zowel op oefenhoofden als op een echt model. De docent is een ervaren professional die jou iedere les met een demo en duidelijke uitleg begeleidt. Tijdens het oefenen is er voldoende tijd en aandacht om jou bij te sturen waar nodig. 

Ben je kapper of visagist en wil je bijvoorbeeld bruidskapsels of fotoshoots gaan doen? Dan is deze opleiding een perfecte aanvulling om allround te worden in jouw vakgebied. 

visagie opleiding kleine groepen
WhatsApp chat