Visagiecursus in de avond volgen

De korte visagiecursus bestaat uit 4 lessen, één keer in de week in de avonduren. De cursus is bedoeld om kennis te maken met het visagievak of je kennis op te frissen. Je leert de basistechnieken en ook het shapen & hightlighten, fotografiemake-up en smokey eyes komen aan bod.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

4-weekse visagie avondcursus

Deze korte visagiecursus, met 4 les avonden, is goed te combineren met je werk of gezin. Eén keer in de week heb je een avond les van 19.00 tot 22.00 uur. 
Je neemt zelf een model mee naar de les zodat je goed kunt oefenen. 

Je krijgt les in kleine groepen van maximaal 10 cursisten, zodat er genoeg aandacht en tijd is om je goed te begeleiden. 

Deze cursus visagie is geschikt voor diegene die willen kennismaken met de visagie en niet direct een vakopleiding willen volgen. Ook is deze cursus een aanrader als je je kennis wilt opfrissen of verdiepen. De cursus is ook bedoeld voor professionals, zoals kappers, schoonheidsspecialisten en fotografen.

Wil je na deze korte visagiecursus je graag verder ontwikkelen in de visagie? Dan kun je instromen naar de allround visagie opleiding.

korte visagiecursus

Visagie opleiding in de avonduren

Heb je een baan of ben je druk met je gezin? Dan is een avondopleiding of avondcursus ideaal.
Wij hebben de avondcursus visagie ook ontwikkeld voor degene die naast hun werk hun kennis willen opfrissen of verbreden.

De korte visagiecursus van 4 weken start een aantal keren per jaar. Zowel overdag als in de avond.

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en werken daarom in kleine groepen. Zo ben je verzekerd van de beste begeleiding en kun je al je vragen stellen.
Onze docenten zijn werkzaam in de visagiebranche en hebben een brede praktijkervaring. Dit nemen zij mee in de lessen en daardoor is de visagiecursus altijd up to date.

Leer de basis van het visagievak

Tijdens deze 4-daagse cursus leer je de basistechnieken, zoals een dag- en avondmake-up.
Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de bruidsmake-up en make-up voor fotoshoots.
De visagiecursus wordt afgesloten met het shapen en highlighten van het gezicht en een mooie smokey eyes look.

Na deze veelzijdige cursus beschik je over een goede basiskennis en kun je eventueel doorstromen naar een visagie vakopleiding. Ook de vakopleiding visagie wordt zowel overdag als in de avond gegeven.

WhatsApp chat