Visagie opleiding in de avond

Wil je graag visagist worden? En denk je erover een visagie opleiding te volgen maar heb je overdag niet de mogelijkheid om naar school te gaan?
Volg dan een avondopleiding visagie. Zo kun je je opleiding mooi combineren met werk of thuis!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Visagie opleiding aangepast op corona

Wij werken altijd al met kleine groepen van maximaal 10 studenten. Nu passen wij dit aan naar 5 studenten zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.
Voor de theorie besprekingen hebben wij een grote tafel die zeker groot genoeg is om ook hier genoeg afstand te houden.

Tijdens de lessen oefen je op een medestudent of werk je op een model die je zelf meeneemt naar de les.
Als student werk je met een mondkapje. Ook nemen we de tijd om vaker handen te wassen en is er voldoende desinfecterende handgel op school aanwezig.
Als visagist werk je al erg hygiënisch, dit leren we je tijdens de opleiding. Nu is dit door het coronavirus nog meer aangescherpt.

Avondopleiding visagie volgen

Wil je graag een avondopleiding volgen, dan kan dat bij onze academy. Je volgt één avond per week les van 19.00 tot 22.00 uur.
In die 3 uur is er vooral praktijkgericht les. Je oefent alle technieken en make-up looks tijdens de les op een medestudent of op een model. Doordat er les wordt gegeven in kleine groepen is er voldoende tijd en aandacht voor iedereen.

De docent werkt zelf nog in de visagiebranche en deelt veel kennis en ervaring vanuit de praktijk.
Ook kan de docent je als geen ander vertellen hoe het er bij visagie opdrachten aan toe gaat, juist ook nu in deze coronatijd.

Een avondopleiding is net zo volwaardig als een dagopleiding. Je wordt allround opgeleid als visagist en kunt na je opleiding meteen aan de slag!

 

WhatsApp chat