Ontdek onze bruidsmake-up cursus

Bij het verzorgen van bruidsmake-up komt veel kijken. Het is natuurlijk van groot belang dat de bruid op haar mooist en vol zelfvertrouwen kan genieten van haar huwelijksdag. Tijdens de ééndaagse cursus bruidsmake-up leer je alles over de omgang met de bruid, de proefsessie en natuurlijk de werkwijze op de dag zelf!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Word een professional in bruidsmake-up

Heb je al enige basiskennis van de visagie en maak je wel eens aanstaande bruiden op, of wil je dit graag gaan doen?
Of misschien wil je wel je eigen bruidsmake-up verzorgen op jouw grote dag?
Tijdens onze bruidsmake-up cursus leer je alles wat je moet weten over een lang houdbare en waterproof make-up, een flawless skin, shapen en highlighten en do’s en don’ts voor de fotografie.
Deze cursus is erg geschikt als je bijvoorbeeld werkzaam bent als schoonheidsspecialist of kapper en al enige kennis hebt van visagie. Na de cursus zul je met meer kennis en zelfvertrouwen de klant kunnen voorzien van een goed advies en een professionele make-up.

Persoonlijke begeleiding

Er wordt les gegeven aan kleine groepen met maximaal 10 cursisten. Zo is er genoeg aandacht en begeleiding, en kun je ook gericht je vragen stellen. De docenten zijn erg ervaren en zelf werkzaam in de praktijk. Zij weten daardoor waar je als professional tegenaan loopt. Je neemt een model mee en kunt zo, onder begeleiding van de docent, direct oefenen om de technieken onder de knie te krijgen.

Contact en omgang met de bruid

Bij het verzorgen van bruidsmake-up is het erg belangrijk dat je weet hoe je de bruid kunt adviseren, hoe je ontdekt wat het beste bij haar past en hoe je haar op haar gemak stelt. Tijdens de cursus wordt hier aandacht aan besteed, vanaf de proefsessie tot aan de huwelijksdag.

Complete cursus bruidsmake-up

Onze cursussen zijn van alle gemakken voorzien. Er is koffie, thee en frisdrank en ook de lunch wordt door ons verzorgd.
De locatie is makkelijk bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid.
Wil je graag meer kennis opdoen? Wij verzorgen ook een weekendcursus en een 4-daagse cursus visagie.

WhatsApp chat