Een korte visagiecursus van 2 of 4 dagen

Voor het volgen van een korte visagiecursus zijn meerdere mogelijkheden. De lesdagen zijn op zondag en je hebt keuze uit één, twee óf vier dagen les. Deze cursussen zijn bedoeld om kennis te maken met het visagievak of om je kennis van visagie op te frissen of uit te breiden.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

De mogelijkheden voor een visagiecursus op een rij

Wij bieden een 2-daagse visagiecursus, met 2 lesdagen op zondag, Deze cursus is ontwikkeld om je te laten kennismaken met visagie. Je leert de basistechnieken en je werkt op een model, die je zelf meeneemt naar de les. Zo kun je ervaren of het visagievak iets voor jou is.
Ook is de cursus geschikt als je als kapper, schoonheidsspecialiste of fotograaf je kennis wilt opfrissen of uitbreiden.

Ben je op zoek naar een wat uitgebreidener cursus? Dan bieden wij de 4-daagse visagiecursus op de zondag. Daarin wordt ook ingegaan op visagie voor fotografie en ook bruidsmake-up komt uitgebreid aan bod. Het zijn 4 lesdagen van 10.00 tot 15.00 uur en je oefent op een model. 

Ben je als schoonheidsspecialiste of kapper specifiek op zoek naar een cursus bruidsmake-up? 
Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen deze cursus in één dag en alle ins en outs komen aan bod, zoals de proefsessie, lange houdbaarheid van de make-up en fotografie.

korte visagiecursus

Investeer in jezelf met een cursus visagie

Tijdens onze korte visagiecursussen leer je de basis van het visagievak.
Je leert alles over de dagmake-up en de avondmake-up. Er er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de bruidsmake-up, fotografie en het shapen en highlighten van een gezicht.

Ben je niet toe aan een vakopleiding maar wil je wel graag jezelf ontwikkelen? Dan is een veelzijdige visagiecursus een goede investering. 

Je krijgt les in kleine groepjes zodat er genoeg aandacht en tijd is om je goed te begeleiden en om al je vragen te kunnen stellen.

Wil je na deze korte visagiecursus toch graag verder met de visagie? Dan kun je instromen naar de allround visagie opleiding.

WhatsApp chat