Visagie opleiding met fotoshoots

Denk jij erover een visagie opleiding te gaan volgen en wil je weten welke opleiding bij je past? Maak kennis met onze praktijkgerichte allround visagie opleiding. Je doet tijdens je opleiding al ervaring op met leuke opdrachten tijdens de lessen, inclusief professionele fotoshoots!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

fotoshoot visagie opleiding

Visagie opdrachten in de lessen

Werken als visagist houdt vaak in dat je werkzaam bent op locatie en meewerkt aan allerlei verschillende opdrachten. Tijdens onze visagie opleidingen wordt je daar als student al goed op voorbereid. Zo zijn er in de lessen diverse thema opdrachten inclusief styling. Onze studenten mogen daarin creatief zijn en zelf het thema uitwerken. Denk bijvoorbeeld aan een fantasie make-up en een seizoensmake-up. 
Je leert improviseren, op tijd te werken en het totaalplaatje te zien!

Visagie voor een fotoshoot

Bij verschillende opdrachten is er een professionele fotograaf aanwezig om het resultaat van de visagie opdracht vast te leggen met een complete fotoshoot. Erg leerzaam en vooral heel leuk om als student je werk terug te zien op beeld. Ook kunnen onze studenten deze foto’s heel goed gebruiken voor hun portfolio.

Visagie opleiding inclusief portfolio

Het portfolio wordt tijdens de opleiding onder begeleiding van de docent opgebouwd en samengesteld. Met een goed portfolio kun je je na de opleiding direct presenteren op de arbeidsmarkt.
Bij één van de praktijk examens zal zo’n fotoshoot onderdeel zijn, en worden er door de school professionele modellen via een modellenbureau ingeschakeld voor het allerbeste resultaat.

Naast alle vakkennis die je nodig hebt als visagist, vinden wij het ook belangrijk aandacht te besteden aan wat er allemaal bij komt kijken als je als visagist in de praktijk gaat werken. Het werken voor afwisselende opdrachtgevers en op steeds verschillende locaties vraagt veel zelfstandigheid en voorbereiding. Dit leer je onder andere door de creatieve opdrachten, de fotoshoots tijdens de lessen en het opbouwen van je portfolio tijdens je opleiding.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan onze academy tijdens één van onze open dagen!

WhatsApp chat