Leer gellak op tenen aanbrengen

Leer nu in één dag op de juiste manier gellak aanbrengen op tenen. Op je eigen teennagels of als professional tijdens je werk. Gellak op de tenen werkt net anders dan gellak op de handen.
Daarom bieden wij deze workshop!

Workshop gellak op voeten

Gellak op de natuurlijke nagels is erg populair. Naast gellak op de handen, is dit ook op de voeten heel gewild. Zeker in de zomer is hier veel interesse in. Omdat de teennagels minder snel groeien blijft de gellak wel tot 6 weken mooi.

Werk je als pedicure, schoonheidsspecialiste of nagelstyliste, dan kan gellak op de tenen zorgen voor meer klanten. Mooi verzorgde voeten is voor veel dames tenslotte belangrijk! Maar ook als je dit wilt leren aanbrengen op je eigen voeten, of bij vrienden en kennissen, is deze workshop geschikt om te volgen.

Tijdens de workshop komt aan bod hoe je de nagelriemen terugduwt en verzorgt, hoe je op een vakkundige manier de nagels vijlt en voorbereid op de gellak, en er wordt natuurlijk veel aandacht besteed aan het lakken van de nagels met een basecoat, kleurgel en topcoat.
We sluiten de workshop af met een stukje uitleg over de nabehandeling van de nagels. Er wordt verteld hoe je de gellak kunt verwijderen en weer opnieuw kunt aanbrengen na een aantal weken. 

Tijdens de workshop vragen wij je zelf een model mee te nemen. Zo kun je na de uitleg en demo, gegeven door een ervaren nagelstyliste, direct zelf aan de slag en gaan oefenen met de gellak.

gellak workshop

Gellak aanbieden in je salon

Meer klanten in je salon en een uitgebreider aanbod? Gellak op de natuurlijke nagels is een populaire behandeling die je goed kunt aanleren. Je kunt dit aanbieden voor zowel de nagels op de handen, als op de voeten. Wil je meer allround worden of ben je op zoek naar uitbreiding in je werk? Volg dan de workshops gellak op handen en op tenen. Deze worden beiden op dezelfde dag gepland, zodat het volgen van beide workshops in één dag mogelijk is.

Workshop gellak voor jezelf of met collega’s/ vriendinnen

Vind je leuk om gellak te leren aanbrengen bij jezelf? Of ben je op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen of collega’s? Ook dan is deze workshop een aanrader.
Stap voor stap leer je de technieken, zoals vijlen, voorbereiding van de nagels, op de juiste manier lakken en het verzorgen van de nagelriemen.
De docent is een enthousiaste en ervaren nagelstyliste en zij leert je graag alle do’s en dont’s op nagelgebied.

Tijdens de workshop worden alle materialen en producten ter beschikking gesteld om mee te werken.

WhatsApp chat