Bezoek onze locatie voor visagie opleidingen

De Beauty Bureau Academy organiseert regelmatig een informatie avond. Tijdens zo’n open avond kun je onze visagieschool bezoeken, je vragen stellen aan docenten en ontdekken wat de voordelen zijn van onze visagie opleidingen.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Open avond voor de visagie opleidingen

Tijdens de open avond is de inloop vrij en kun je tussen 19.00 en 21.00 uur de opleidingslocatie bezichtigen. Wij geven graag een rondleiding en laten je de lesruimte en de lespakketten zien.
De locatie is licht en ruim met veel daglicht. De ruimte is ingedeeld voor lessen met groepen van maximaal 10 studenten. Wij werken met kleine groepen waardoor er veel persoonlijke begeleiding is tijdens de lessen.
Je wordt opgeleid tot visagist en klaargestoomd voor de praktijk. Onze docenten zijn ook nog werkzaam in de praktijk en delen hun kennis en ervaring graag met jou. De sfeer is open en toegankelijk en er is een gezamenlijke lunch, verzorgd door de school.

Tijdens de informatie avond laten wij je graag alle voordelen van onze visagie opleidingen en visagiecursussen ontdekken. De docenten zijn aanwezig en er is de mogelijkheid om al je vragen te stellen. En je kunt even sfeer proeven!

Ben je enthousiast? Tijdens de open avond kun je je ook direct inschrijven voor de opleiding van jouw keuze.

informatie avond visagie opleidingen
open dagen visagie opleiding

Onze visagie opleidingen

Ontdek tijdens de open avond waar de Academy voor staat en wat de voordelen zijn van opleidingen ontwikkeld vanuit de praktijk:

  • Ervaren docenten uit de branche
  • Je leert hoe je aan het werk kunt gaan als freelance visagist
  • Je mag een dag stage lopen bij een professionele visagiste
  • Tijdens de lessen krijg je begeleiding bij het opbouwen van een portfolio

De school is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit ligt vlakbij Leiden en Alphen aan den Rijn en is ook makkelijk bereikbaar vanuit Den Haag en Zoetermeer. Er is gratis parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.

Benieuwd wat wij je kunnen bieden? Meld je aan voor onze open avond!

WhatsApp chat