Korte visagiecursus

De korte visagiecursus is erg geschikt als je wilt kennismaken met het visagievak. In een cursus van 4 dagen leer je de basistechnieken en kun je ontdekken of visagie iets voor jou is! Of misschien wil je jezelf goed leren opmaken. Ook is de 4-daagse cursus een aanrader voor professionals die hun kennis willen verdiepen.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

4-daagse cursus visagie

Dit is een korte visagiecursus, gericht op de basistechnieken en het goed kunnen adviseren aan klanten. Je hebt enkele dagen intensief les en wordt getraind op alle technieken van het visagievak. Ook leer je alles over kleuren en de verschillende producten. Er wordt ingespeeld op de trends van nu en de daarbij behorende make-up producten. 
Aan bod komt dagmake-up en avondmake-up en er wordt uitgebreid aandacht besteed aan bruidsmake-up en het goed kunnen bepalen wat bij iemand past. De cursus wordt afgesloten met het leren maken van mooie smokey eyes, een speciale techniek en nog altijd heel populair!

Les in kleine groepen

Er wordt les gegeven aan kleine groepen met maximaal 10 cursisten. Zo is er genoeg persoonlijke begeleiding en is er voldoende tijd om je vragen te kunnen stellen. De docenten zijn zelf ook werkzaam in de praktijk en geven veel praktische tips. Zij delen hun kennis en ervaring uit de praktijk graag met jou!

Kennismaking en verdieping

Deze cursus van 4 dagen is ontwikkeld om je te laten kennismaken met visagie. Zo kun je ontdekken of het iets is waar je mee verder wilt. 
Ook is de cursus geschikt als je als professional in je winkel of salon graag je kennis wilt verbreden. Ben je kapper of schoonheidsspecialiste, dan is visagie een mooie toevoeging in je werk en kun je klanten nog meer bieden. 
Wil je na deze korte cursus graag verder met de visagie? Dan kun je instromen naar de allround visagie opleiding.

korte visagiecursus

Visagiecursus op maat

Wil je graag als bedrijf of met een team collega’s een visagiecursus volgen in één of meerdere dagen?
Dat kan! Wij verzorgen ook visagietrainingen en korte cursussen op maat. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Open avond

Meer weten over de visagie cursus bij onze Academy?
Wij organiseren een aantal keren per jaar een open dag of open avond. Je kunt dan vrijblijvend langskomen om de opleidingslocatie en lespakketten te bekijken, docenten te spreken en sfeer te proeven.
Ook is er de mogelijkheid direct in te schrijven voor de visagiecursus of opleiding van je keuze.

WhatsApp chat