Korte visagiecursus 

Heb je interesse in het visagievak en wil je graag ontdekken of de visagie bij jou past?
Dan is onze weekendcursus visagie geschikt voor jou!
In twee dagen leer je de basistechnieken en kun je ervaren hoe het is een model op te maken.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Introductiecursus make-up

Word je erg enthousiast van visagie en alles op het gebied van make-up maar vind je een visagie opleiding volgen (nog) een stap te ver, dan is een korte visagiecursus erg geschikt. 
Wij hebben een tweedaagse visagiecursus ontwikkeld waarin de basistechnieken aan bod komen en op een model direct kunnen worden geoefend. Zo ervaar je hoe het is om op een professionele manier make-up aan te brengen bij een model. 

Persoonlijke begeleiding

Er wordt les gegeven aan groepen van maximaal 10 leerlingen. Zo is er genoeg aandacht en begeleiding, en kun je ook gericht je vragen stellen. De docenten zijn zelf werkzaam in de visagiebranche en je kunt hen al je vragen stellen.

Kennismaken met de visagie

Misschien overweeg je een visagie opleiding te gaan volgen maar wil je eerst ontdekken of het iets voor jou is. In één weekend leer je voldoende technieken om aan te voelen of je er graag mee verder wilt. Er is dan een mogelijkheid om door te stromen naar een uitgebreide visagie opleiding. Ook is dit een toegankelijke cursus als visagie je hobby is en je meer kennis wilt opdoen. 
Werk je al met visagie, bijvoorbeeld als schoonheidsspecialist of kapper, en wil je je kennis opfrissen? Dat kan ook met een korte visagiecursus, zoals deze weekendcursus.
Hier lees je meer info over onze verschillende opleidingen.

Open avond of persoonlijke afspraak

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de weekendcursus of één van de andere korte cursussen bij onze Academy?
Dan nodigen we je uit een kijkje te komen nemen tijdens één van de open avonden.
Je kunt dan de opleidingslocatie bekijken, studenten en docenten ontmoeten en al je vragen stellen. Ook kun je je tijdens een open avond direct inschrijven bij de visagiecursus of opleiding van je keuze.

Wil je graag snel starten maar is er geen open avond gepland? Dan kun je altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. 
Wij adviseren je graag welke cursus het beste aansluit op je wensen en doelen.

WhatsApp chat