Korte cursus visagie

De korte visagiecursus van een weekend of 4 dagen is ontwikkeld om kennis te maken met het visagievak. Je leert de basistechnieken en kunt ervaren of visagie iets voor jou is. De 4-daagse cursus is erg geschikt voor professionals, zoals kappers en schoonheidsspecialisten om hun kennis te verbreden of verdiepen.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Weekendcursus visagie

Dit is een korte visagiecursus, gericht op de basistechnieken van de visagie, kleurenleer en productleer. Ook wordt aandacht besteed aan het goed kunnen adviseren van klanten en het goed kunnen bepalen wat bij iemand past.
Aan bod komt dagmake-up en avondmake-up maar ook bruidsmake-up. Tijdens de lessen is tijd voor theorie, een uitgebreide demo van de docent en veel oefenen op je eigen model.

4 daagse visagiecursus

Deze meerdaagse cursus is ontwikkeld om je te laten kennismaken met visagie. Je zit niet meteen vast aan een opleiding en kunt eerst ontdekken of je het leuk genoeg vindt om mee verder te gaan. 
Ook is de cursus geschikt als je als professional in je winkel of salon graag je kennis wilt verbreden of weer eens wilt opfrissen. Ben je kapper of schoonheidsspecialiste, dan is het een mooie aanvulling je klanten te kunnen opmaken en adviseren. Ook als freelance kapper is het een goede combi.
Wil je na deze korte cursus graag verder met de visagie? Dan kun je instromen naar de allround visagie opleiding.

Startdatum in oktober

Na de zomerperiode starten de visagie opleidingen weer en zijn er ook diverse korte cursussen gepland. 
In oktober is het mogelijk de weekendcursus visagie te volgen en ook de vierdaagse visagiecursus gaat van start. 
Mogelijkheden genoeg dus! 

Wij werken met kleine groepen van maximaal 10 studenten. Zo kun je rekenen op voldoende aandacht en begeleiding tijdens de cursusdagen. Dit betekent ook: vol is vol!

Wil je eerst kennismaken?

Dat kan! 
Wij organiseren een aantal keren per jaar een open dag of open avond. De opleidingslocatie is dan geopend voor een rondleiding of persoonlijke kennismaking met studenten en docenten. Ook is er de mogelijkheid direct in te schrijven voor de visagiecursus of opleiding van je keuze.

Staat er geen open dag of open avond gepland, dan kun je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Je kunt dan ook de locatie zien en al je vragen stellen. Wij hopen tot snel!

WhatsApp chat