Al eens gedacht aan een leerling visagist?

Bij de Beautybureau Academy zijn alle visagie opleidingen ontwikkeld vanuit kennis en ervaring uit de praktijk. Leerlingen worden klaargestoomd voor het visagievak en leren niet alleen alle technieken maar ook hoe zij aan opdrachten komen en goed voorbereid naar opdrachten toe gaan.
De Academy helpt ze daarbij door de studenten tijdens de opleiding al de mogelijkheid te bieden mee te werken aan opdrachten.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Onze visagie studenten zijn er klaar voor!

De visagie studenten werken mee aan opdrachten uit het bedrijfsleven om werkervaring op te doen.
Dit kan onder begeleiding van één van onze ervaren visagisten, vanuit onze Agency. Maar ook de inzet van alleen één of meerdere leerlingen is mogelijk als de opdracht dit toelaat.
Als opdrachtgever is het mogelijk extra hulp te krijgen bij bijvoorbeeld evenementen of promoties. De leerling visagist wordt uitgebreid voorbereid op de opdracht door onze Academy en biedt extra ondersteuning in de vorm van een stagedag. Dit kan tegen een kleine stagevergoeding of onkostenvergoeding.
Zowel voor opdrachtgevers als studenten een mooie kans!

leerling visagist stage
leerling visagiste stage

Wanneer een leerling visagist?

Wij zetten alleen leerling visagisten in die al wat verder gevorderd zijn in de opleiding. Zij beheersen de visagie technieken maar hebben nog wat minder routine en snelheid.
Wel zijn deze studenten visagie zeker geschikt om in te zetten tijdens een winkelpromotie, beurs, show of evenement. Ook een vrijwilligersdag of evenement voor een goed doel kan een goede mogelijkheid zijn voor een leerling visagie om werkervaring op te doen. Zij zijn nog niet volledig opgeleid maar des te meer enthousiast om te leren.

Indien er meerdere visagisten nodig zijn is het natuurlijk ook mogelijk om naast een leerling visagist een ervaren visagiste in te zetten. Zo kun je de begeleiding als opdrachtgever helemaal loslaten en staat er een sterk team!

Interesse in het inzetten van een leerling of stagiair? Neem gerust contact op, wij denken graag mee over de mogelijkheden!

WhatsApp chat