Visagie opleiding MAC

Denk jij erover een visagie opleiding of visagie cursus te gaan volgen? En vraag je je af welke opleiding en welk merk bij jou past? Er is veel mogelijk, van een vakopleiding visagie tot een basiscursus om kennis te maken. En dat geldt ook voor de lespakketten. Er kan gewerkt worden met professionele merken zoals MAC of Make-up Studio.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

start visagie opleidingen

Waarom onze visagie school

Onze visagie opleidingen besteden veel aandacht op het aan de slag gaan als freelance visagist en een goede begeleiding richting de praktijk.
De docenten zijn zelf nog werkzaam in de praktijk, en er is de mogelijkheid stage te lopen bij een ervaren visagist. Ook kun je met een mooie korting een professioneel werkpakket aanschaffen waarmee je word opgeleid én na je opleiding mee aan het werk kunt.

MAC of Make-up Studio

Mac en Make-up Studio zijn twee professionele make-up merken waar veel mee wordt gewerkt in de visagiebranche. Beide merken zijn van hoge kwaliteit, hypo allergeen getest en hebben een mooie strakke uitstraling.
Tijdens onze visagie opleidingen wordt gewerkt met Make-up Studio. Hier is voor gekozen omdat dit een Nederlands merk is, zij goed inspelen op de nieuwste trends en wij vanuit Make-up Studio ook regelmatig een master class kunnen aanbieden aan onze studenten.
Ook werkt dit merk met een refill systeem, waardoor aanvulling of wijziging van je materialenpakket makkelijk en voordelig kan.

Start visagie opleidingen

Wil je tijdens je opleiding ook graag met andere merken, zoals bijvoorbeeld MAC werken? Dan mag dat zeker! Je kunt zo zelf een selectie maken met je favoriete producten en verschillende merken uitproberen.
Wij werken met kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk is.
Naast alle visagie technieken, kleuren- en productkennis, leer je ook wat er allemaal bij komt kijken als je op freelance basis gaat werken. Hoe bereid je je voor en zorg je voor de juiste uitstraling en professionaliteit.  Dat is zeker een belangrijk onderdeel van de opleiding.
Na het behalen van je diploma kun je direct zelfstandig aan de slag als visagist!

Een aantal keren per jaar gaan de verschillende opleidingen weer van start. Voor die tijd organiseren wij een aantal open dagen. Je kunt dan de opleidingslocatie bezoeken, docenten ontmoeten en de lespakketten van Make-up Studio bekijken. Wij adviseren je graag over de verschillende opleidingen en cursussen. Ook kun je je tijdens de open dag inschrijven voor de gekozen opleiding.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan één van onze open dagen of maak een persoonlijke afspraak.

MAC visagie opleidingen
WhatsApp chat