Bezoek onze school voor visagie opleidingen

De Beauty Bureau Academy organiseert weer een open dag, dé gelegenheid om de opleidingslocatie te bekijken, sfeer te komen proeven en al je vragen te stellen.
Wil je een visagie opleiding of een korte visagie cursus volgen? Ontdek onze mogelijkheden!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Ontdek welke visagie opleiding bij je past

Tijdens de open dag vertellen we je alles over de verschillende visagie opleidingen. Ook krijg je uitleg over de mogelijkheid om eerst kennis te maken met het visagie vak door een korte cursus te volgen. Is het echt iets waar je verder mee wilt, dan kun je bij ons instromen naar de visagie vakopleiding. In een persoonlijk gesprek met één van de docenten kun je al je vragen kwijt en zo de juiste keuze maken.
Natuurlijk is het ook leuk om bij de open dag rond te kijken, demo’s te zien van studenten, en de lespakketten van Make-up Studio te kunnen zien.

Genoeg redenen om de open dag niet te willen missen!

Ben je enthousiast geworden tijdens onze open dag? Onze school voor visagie opleidingen werkt met kleine groepen van maximaal 10 leerlingen, zodat we je veel persoonlijke aandacht kunnen geven en helemaal kunnen klaarstomen voor het visagie vak. Tijdens de open dag is er de mogelijkheid om je direct in te schrijven bij de opleiding van je keuze.

Bij de open dag is de inloop vrij, maar wij vinden het leuk als je laat weten dat je komt.
Aanmelden voor de open dag? Graag!

open dag visagie school

Visagie opleiding volgen? Start in juni of september

In juni starten we weer met een 4-daagse visagiecursus. En vanaf september starten alle visagie opleidingen en cursussen.
Wil je niet het risico lopen dat de door jouw gekozen opleiding vol is? Kom dan zeker naar de open dag, dan kun je je goed oriënteren en op tijd je keuze maken en inschrijven.

En je dan natuurlijk verheugen op het moment dat je kunt gaan starten met je opleiding!

 

WhatsApp chat