Visagie in je kapsalon

Ben je kapper en wil je graag uitbreiden? Haarstyling en visagie is een veel gevraagde combi.
Een verzorgd kapsel met daarbij een mooie make-up vult elkaar prachtig aan!
Als je als kapper ook visagist bent bereik je meer klanten, zowel als freelancer als ook in een kapsalon.
Speciaal voor de allround professional bieden wij de korte 4-daagse of weekendcursus visagie.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

4-daagse of weekendcursus visagie

Als je graag visagie wilt aanbieden in je kapsalon is een korte visagiecursus, gericht op de basistechnieken en het goed kunnen adviseren van klanten heel geschikt. Daarvoor heeft de Beautybureau Academy de 4 daagse visagiecursus en de weekendcursus visagie ontwikkeld. Je hebt enkele dagen intensief les en wordt getraind op alle technieken van het visagievak.
Aan bod komt dag- en avondmake-up maar ook bruidsmake-up en smokey eyes. En er wordt aandacht besteed aan kleur- en productadvies.

Persoonlijke begeleiding

Er wordt les gegeven aan kleine groepen met maximaal 10 cursisten. Zo is er genoeg aandacht en begeleiding, en kun je ook gericht je vragen stellen. De docenten zijn zelf ook werkzaam in de praktijk en weten daardoor als geen ander waar je als professional tegenaan loopt.

Lespakket Make-up Studio

Tijdens de visagiecursus wordt gewerkt met het Nederlandse merk Make-up Studio. Aanschaf van een lespakket is bij de kortere cursussen niet verplicht, maar met deze producten heb je wel direct de beste kwaliteit en de juiste professionele uitstraling in de kapsalon. Als student bij de Academy ontvang je een mooie korting op alle producten bij Make-up Studio. Deze korting behoud je ook nog na het afronden van de cursus.
Het kan een mooie bijverdienste én extra service zijn door Make-up Studio zelf te gaan verkopen in je salon.

kapper visagist cursus

Visagiecursus voor het hele team

Als kappers team is het mogelijk de visagie cursus gezamenlijk te volgen. Dit is niet alleen leuk en leerzaam maar ook goed voor het teamgevoel en om de nieuw opgedane kennis met elkaar te kunnen delen. Ben je ervaren kapper dan kan de afwisseling met visagie weer een nieuwe uitdaging en boost geven aan je vak.
Met het hele team op cursus? Ontdek de verschillende mogelijkheden.

Open dagen

Interesse in de visagie opleidingen en cursussen bij onze Academy?
Dan nodigen we je graag uit langs te komen tijdens één van de geplande open dagen.
De opleidingsruimte en lespakketten van Make-up Studio zijn te bezichtigen en de docenten zijn aanwezig om alle informatie te geven. Ook is er mogelijkheid direct in te schrijven voor de visagiecursus of opleiding van je keuze.

WhatsApp chat