Een top locatie voor onze visagie opleidingen

Inmiddels zijn we weer een stap verder en hebben wij het contract getekend voor ons nieuwe pand, enorm blij en trots!
Deze locatie is perfect voor onze visagie opleidingen door de mooie lichtkoepels waardoor er licht van boven is en dus heel goed daglicht. Ook kun je er gratis parkeren en is het heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit was een wens en we zijn blij dat deze combinatie is gelukt.
Wij gaan de opleidingen verzorgen in Zoeterwoude-Rijndijk, dit ligt tussen Leiden en Alphen aan den Rijn.

Passie, professionaliteit en hoge kwaliteit

Na ruim 10 jaar ervaring durven wij te zeggen dat we een begrip zijn in de visagie branche. Wij zijn op zoek naar cursisten die visagie als hun vak zien en hier  professioneel mee aan de slag willen.
Wij verwachten een hoge inzet van de cursisten maar daarbij krijgen de cursisten goede persoonlijke begeleiding en een opleiding van top docenten met een hoog werk niveau en veel ervaring.
Wij stellen onze eigen lespakketten samen en gebruiken onze ervaring om deze up to date te houden, geen stoffig lesmateriaal maar wij gaan mee met de trends.
Onze examens worden afgenomen door een professioneel team en aan elke opleiding is een diploma of certificaat verbonden.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

In november open dagen visagie opleidingen

In oktober krijgen wij de sleutel van ons nieuwe pand en half november is het klaar voor de open dagen! 
Vanaf januari beginnen al onze opleidingen vanaf onze nieuwe locatie in Zoeterwoude-rijndijk. Dit ligt tussen Leiden en Alphen aan den Rijn en is heel goed bereikbaar. Helaas kunnen wij nog geen foto´s delen van het pand maar volg onze website of facebook pagina en blijf op de hoogte.
Tot binnenkort?

WhatsApp chat