Visagieworkshop op onze locatie

Naast visagie opleidingen bieden wij bij onze Academy ook visagieworkshops. Tijdens een 2,5 uur durende workshop laten wij zien dat make-up aanbrengen bij jezelf niet ingewikkeld hoeft te zijn. Onze docenten geven veel praktische tips die je direct thuis kunt toepassen. 

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

visagieworkshop locatie

Workshoplocatie van alle gemakken voorzien

Voor het geven van de make-up workshops is onze opleidingsruimte zeer geschikt. Er is veel daglicht, ook van bovenaf in het plafond, en een spiegelwand voorzien van led verlichting. Perfect voor het leren aanbrengen van make-up!

Visagie workshop van een professional!

Onze docenten zijn experts in het geven van make-up workshops en trainingen. Ons vaste beautyteam heeft jarenlange ervaring en passie voor hun vak. Zij leren je graag alle tips en trics op make-up gebied.

Persoonlijk en praktijkgericht

In de 2,5 uur durende visagieworkshop ervaar je dat jezelf mooi opmaken niet moeilijk hoeft te zijn. Je leert de juiste technieken en krijgt advies welke kleuren en producten je het beste kunt gebruiken. Alle onderdelen worden uitgelegd en voorgedaan door de visagiste en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag. Alle stappen van de make-up komen aan bod: concealer, foundation, oogschaduws, wenkbrauwen, shapen & highlighten en lippen.

10 jaar ervaring in het geven van visagieworkshops

Met Beautybureau de agency verzorgen wij al ruim 10 jaar visagieworkshops geheel verzorgd op locatie door heel Nederland. En nu dus ook mogelijk op onze eigen workshoplocatie. Wij werken met een vast team van ervaren professionals en bieden passende workshops op maat.
Een make-up workshop is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsuitje, teambuilding, of vrijgezellenfeestje.
Enthousiast geworden? Lees meer over onze visagieworkshops!

visagieworkshop locatie
WhatsApp chat