Geïnspireerd door het programma Glow Up om als visagist te werken?

Wil je graag visagist worden naar aanleiding van het leuke programma Glow Up waarin visagisten met elkaar de creatieve strijd aangaan? Volg je ambitie en begin met het volgen van een visagie opleiding.
Onze Academy heeft meerdere startdata per jaar. En biedt dag- en avondopleidingen. 

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

visagie opleiding glow up

 

Droom je van een carrière als visagist?

Ben je net als wij enthousiast over het programma Glow Up? Je krijgt daarin een beeld van het werken als visagist in de modewereld en fotografie. Het programma is ook voor ervaren visagisten leuk om ter inspriatie te volgen. De wereld van beauty verandert continu en dat maakt het heel dynamisch om in te werken.

Wil je ook aan de slag als make-up artist? Begin goed met een visagie vakopleiding. Onze visagie opleiding bestaat uit 24 lessen waarin je wordt opgeleid tot allround visagist. Inclusief opbouw van een professioneel portfolio.

Tijdens de opleiding wordt er veel aandacht besteed aan voorbereiding op de praktijk. Je kunt onder andere een dag stage lopen met één van onze ervaren visagisten.
De docenten zijn ook al jarenlang werkzaam in de praktijk en delen deze kennis graag met jou.
Er wordt les gegeven in kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht en goede begeleiding is.

Na je opleiding ben je klaargestoomd om als visagist aan de slag te gaan!

Enthousiast geworden door het programma Glow Up?

In de visagiebranche is het belangrijk om up to date en geïnspireerd te blijven. Een serie als Glow Up draagt daar aan bij. Wij begrijpen dat dit een extra boost geeft om visagist te willen worden.

Lijkt het jou ook geweldig om mooie make-up looks te maken en mensen een metamorfose te geven?
Of te werken in de fashion en show wereld? Het is zeker haalbaar om je droom werkelijkheid te laten worden. Schrijf je in voor een opleiding en word opgeleid tot allround make-up artist.

Je kunt gaan werken als visagist bij fotoshoots, tv, film, fashion of evenementen. Of professioneel make-up advies geven in een parfumerie of voor een make-up merk. En wie weet, kun je aan freelance visagie opdrachten meewerken bij onze Agency!

Wij bieden een dagopleiding en een avondopleiding visagie. Dus als je de opleiding wilt volgen naast je huidige werk is dit mogelijk.

Er zijn regelmatig open dagen waarin je de opleidingslocatie kunt bekijken, de lespakketten kunt zien en al je vragen kunt stellen aan de docenten.

WhatsApp chat