Open Avond op onze visagieschool

De Beauty Bureau Academy organiseert weer een open avond. Tijdens deze avond zijn onze deuren geopend en laten wij jou graag onze visagieschool zien. Je krijgt een rondleiding door de opleidingslocatie en kunt je vragen stellen aan onze docenten.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Wil je een visagie opleiding volgen?

Dan is een open avond dé gelegenheid om te ontdekken of een van onze opleidingen of korte visagie cursussen bij jou past.
Wij werken met kleine groepen van maximaal 10 leerlingen. Hierdoor is er veel persoonlijke begeleiding tijdens de lessen.
Wat belangrijk is tijdens de lessen is dat je echt wordt klaargestoomd voor de praktijk. Onze docenten zijn ook nog werkzaam in de praktijk en delen hun kennis en ervaring met jou! Zo word je allround opgeleid tot make-up artist en kun je direct na je opleiding aan de slag.

Tijdens de open avond laten wij onze manier van lesgeven zien en ontdek je hoe de lessen zijn opgebouwd. Je kunt onze docenten ontmoeten en er is de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Kom sfeer proeven en ervaren hoe het is om visagie student te worden bij onze Academy!

Tijdens de open avond kun je je ook direct inschrijven voor de opleiding van jouw keuze. Zo weet je zeker dat je een plekje hebt.

Aanmelden is niet nodig, maar we vinden het leuk als je laat weten dat je komt. Dit kan door je aan te melden via onze website.

open avond visagie opleidingen

Onze opleidingslocatie

Onze locatie voor de visagie opleidingen bevat veel daglicht en er zijn ruime werkplekken met een spiegelwand met led verlichting. De opleidingen zijn vooral praktijkgericht maar er is ook een gezellige grote koffietafel voor ontmoetingen tussen studenten en theorie en portfolio besprekingen.
De school is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur.
Enthousiast geworden? Mis dan onze open avond niet en kom ons bezoeken!

WhatsApp chat