Waarom de open dag

Denk jij erover een visagie opleiding of visagie cursus te gaan volgen? Wil je alles te weten komen over de mogelijkheden? Of wil je gewoon sfeer komen proeven bij onze opleidingslocatie? Kom dan langs tijdens de open dag en wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Informatie over onze visagie opleidingen

Tijdens een open dag bij de Beauty Bureau Academy maak je kennis met onze vakdocenten, kun je studenten ontmoeten en krijg je een rondleiding door de opleidingslocatie.
Ook kun je de verschillende lespakketten zien van Make-up Studio, waar wij mee werken tijdens de opleidingen.
Het is dé gelegenheid om te ontdekken of een van onze opleidingen of korte visagie cursussen bij jou past.

We laten zien hoe we jou tijdens onze opleidingen klaarstomen voor het visagie vak. Er worden demo’s gegeven en er is de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Je kunt sfeer komen proeven en ervaren hoe het is om student te worden bij onze Academy!

Ben je enthousiast geworden tijdens onze open dag? Wij werken met kleine groepen van maximaal 10 leerlingen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht tijdens de lessen. Wil je je kans niet missen? Dan kun je je tijdens de open dag direct inschrijven.

Aanmelden voor deze open dag is niet nodig, maar we vinden het leuk als je laat weten dat je komt. Dit kan door je aan te melden via onze website.

open dag visagie opleidingen

Bezoek onze opleidingslocatie

Onze locatie voor de visagie opleidingen is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk. Dit is centraal gelegen en snel bereikbaar vanuit o.a. Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn.
De school ligt dicht bij de snelweg, buiten de stad. Er zijn eigen parkeerplaatsen en 50 meter verder kun je ook gratis parkeren. Met het openbaar vervoer zijn we ook goed te bereiken, er is een bushalte op 100 meter afstand.

WhatsApp chat