Open dagen visagie opleidingen gemist?

Wij kijken terug op succesvolle open dagen voor de visagie opleidingen voor komend jaar. Onze nieuwe opleidingsruimte is goed bezocht en naast de rondleidingen waren er ook direct inschrijvingen voor diverse opleidingen. Op dit moment staan er even geen open dagen meer gepland. Heb je ze gemist en wil je toch graag op bezoek komen? Dat kan!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Persoonlijke afspraak

Heb je de open dagen gemist en wil je ons toch graag persoonlijk ontmoeten en de Academy bekijken?
We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We laten je de opleidingsruimte zien en je kunt al je vragen stellen over de verschillende visagie opleidingen. Ook is er de mogelijkheid de materiaalpakketten van Make-up Studio te bekijken, waar we tijdens de opleiding mee werken.
Wil je op bezoek komen? Neem gerust contact met ons op!

open dagen visagie opleiding
open dagen  visagie opleiding

Kom alvast op bezoek

Wij bieden visagie opleidingen ontwikkeld vanuit onze praktijkervaring. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam in de visagie branche en geven tijdens onze opleidingen onze kennis aan jou door! We leiden je op tot make-up artist in de breedste zin. Na de opleiding weet je niet alleen alle visagie technieken, maar ook hoe je goed voorbereid naar opdrachten toe gaat en wat er allemaal bij komt kijken om als freelance visagist aan de slag te kunnen. 
Ben je enthousiast geworden? Kom dan alvast bij ons op bezoek voor een gesprek met één van onze docenten. Zo kunnen wij je goed adviseren de visagie opleiding of kortere visagiecursus te kiezen die het beste bij jou past. 

Alle info over de verschillende visagie opleidingen vind je hier.
Wil je nu alvast binnenkijken bij onze Academy? Hier laten wij je graag een voorproefje zien.

open dagen visagie opleiding
WhatsApp chat