Nieuwe locatie voor onze visagie opleidingen

Wij zijn erg blij en trots op onze nieuwe pand. In januari openen wij onze deuren en gaan we van start met de visagie opleidingen en cursussen. De nieuwe locatie laten wij nu al graag aan je zien!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Bekijk de Beautybureau Academy

Onze Academy voor visagie opleidingen is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden.
De school is goed en makkelijk bereikbaar. De locatie ligt dicht bij de snelweg, buiten de stad. Er zijn eigen parkeerplaatsen en 50 meter verder kun je ook gratis parkeren. Met het openbaar vervoer zijn we ook goed te bereiken, er is een bushalte op 100 meter afstand.

De locatie is voorzien van veel daglicht, ook van bovenaf uit het plafond. De werkplekken aan de spiegelwand zijn ruim en bieden plek aan maximaal 10 studenten. Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er voor iedereen voldoende aandacht en begeleiding is.

Er is een grote gemeenschappelijke ruimte met een gezellige grote tafel. Hier komen studenten bijeen om bij te praten en er is een gezamenlijke lunch, verzorgd door de Academy. De theorielessen en portfolio besprekingen worden hier ook gegeven.

open dagen visagie opleiding
open dagen  visagie opleiding

Open dagen

Tijdens één van de geplande open dagen kun je een kijkje nemen op onze nieuwe opleidingslocatie. De docenten zijn aanwezig om je alles te vertellen over onze opleidingen en je vragen te beantwoorden. Ook kun je je tijdens de open dagen direct inschrijven voor de opleiding van jouw keuze.

Wil je nu alvast binnenkijken bij onze Academy? Hier laten wij je graag een voorproefje zien.

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jou graag bij de Beautybureau Academy!

Van vakopleiding tot weekendcursus visagie

Bij onze Academy word je opgeleid tot make-up artist bij de Allround Vakopleiding van 24 lessen.
Een kortere opleiding van 10 weken is ook mogelijk, daarvoor bieden wij de Visagie Plus opleiding.
Heb je al kennis van de visagie en wil je deze verbreden of verdiepen, dan is de korte 4 daagse- of weekendcursus wellicht iets voor jou! Dit is ook een goede keuze als je eerst wilt kennismaken met het visagie vak.

Alle info over de verschillende visagie opleidingen vind je hier.

open dagen visagie opleiding
WhatsApp chat