Onze visagie opleidingen

Wil je graag visagist worden en ben je op zoek naar de visagie opleiding die bij jou past?
Onze Academy gaat van start met diverse opleidingen, van de allround vakopleiding tot een korte 2-daagse of 4-weekse cursus.
Al onze visagie opleidingen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk, en worden gegeven door docenten uit diezelfde praktijk. Wij leren je niet alleen alle visagie technieken maar ook hoe je aan het werk komt als visagist.

Open dagen

Binnenkort openen wij de deuren van ons nieuwe pand. Dit laten wij natuurlijk graag aan je zien!
Tijdens de Open dagen kun je een kijkje nemen in onze Academy en sfeer proeven.
Wij laten je graag de mooie lichte werkplekken zien waar de visagie opleidingen worden gegeven. En de gezellige gemeenschappelijke ruimte waar de theorie lessen worden gegeven en waar we met elkaar lunchen en bijpraten.
Tijdens de Open dagen zijn ook de lespakketten van Make-up Studio te bewonderen. Deze zijn speciaal voor onze visagie opleidingen op maat samengesteld. Wij werken met drie varianten, van basis tot heel uitgebreid. Hoe leuk is het om de make-up producten en penselen te zien waarmee je straks aan de slag kunt gaan!

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Ontmoet de docenten

Tijdens de Open dagen kun je de docenten van onze Academy ontmoeten en ze al je vragen stellen.
Ze vertellen je met veel enthousiasme en plezier alles over onze visagie opleidingen. Onze visie vanuit de praktijk en wat wij belangrijk vinden om jou te leren als aankomend visagist.
Ook krijg je alle informatie over de inhoud van de verschillende opleidingen. Wij bieden de allround vakopleiding van 24 lessen, maar ook kortere opleidingen van een aantal weken of zelfs een aantal dagen.
Voel jij je thuis bij onze Academy en wil je je graag inschrijven voor een visagie opleiding? Dit kan meteen tijdens de open dag. Zo ben je zeker van je plekje. Wij werken met kleine groepen, dus vol is vol!

We hopen je te ontmoeten tijdens één van onze open dagen!

WhatsApp chat