Werken met het topmerk Make-up Studio

Wij zijn blij en trots op onze samenwerking met het professionele merk Make-up Studio. Ontwikkeld voor make-up artists en daardoor hét merk om het vak mee te leren. De lespakketten zijn op maat samengesteld voor onze verschillende visagie opleidingen.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Lespakketten Beautybureau Academy

Onze docenten zijn zelf ook al jarenlang werkzaam in de praktijk en werken o.a. met Make-up Studio. Het is een Nederlands merk, speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. De producten zijn van hoge kwaliteit, hypo allergeen getest en goed gepigmenteerd. Dit levert het mooiste resultaat en, niet onbelangrijk, scheelt je als visagist tijd.

De lespakketten zijn op maat samengesteld en geschikt voor ieder budget. Er is namelijk gekozen voor 3 varianten: bronze, silver en gold. Zo kun je als student zelf bepalen hoe uitgebreid je je lespakket wilt maken.

Make-up Studio biedt voor onze studenten een speciale pas, waarmee je 20% korting krijgt op alle producten. Deze pas is te gebruiken in de winkel in Amsterdam, maar ook online. Wat een mooi voordeel voor onze leerlingen!

Wij willen jou met de beste kwaliteit opleiden tot visagist, en daar horen goede materialen ook bij.

Praktijkgerichte opleidingen

Onze opleidingen zijn gericht op de praktijk. De lessen worden ook gegeven door docenten vanuit de praktijk. Zij geven met veel plezier hun kennis en ervaring door. Zo is het theoriemateriaal ontwikkeld en ook de inhoud van de lessen. Wij gaan in op de nieuwste technieken en trends in de beautybranche en passen ieder jaar de lessen daarop aan.

Daarom hebben wij ook gekozen voor Make-up Studio. Dit merk is hip en de producten zijn altijd volgens de laatste trends. Het is echt een merk voor de professional!

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jou graag bij de Beautybureau Academy!

WhatsApp chat