Start in mei met je opleiding visagie

Zet met ons jouw eerste stappen in het visagie vak en schrijf je in voor een visagie opleiding.
Onze Academy biedt startdata in mei. Zo kun je al voor de zomer starten met je opleiding en hoef je niet te wachten tot september.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

start visagie opleidingen

 

Visagie opleidingen gericht op de praktijk

De visagie vakopleiding bestaat uit 26 lessen waarin je wordt opgeleid tot allround visagist. Inclusief professionele fotoshoots en opbouw van een portfolio. Na je opleiding kun je dus direct aan de slag!

Onze visagie opleidingen onderscheiden zich doordat ze veel sturing en begeleiding bieden richting de praktijk. Tijdens de lessen leer je wat er nodig is om als freelance visagist aan de slag te kunnen.

Praktijk ervaring opdoen tijdens je opleiding

De docenten komen uit de branche, zij geven hun kennis en ervaring aan de studenten door. Het is erg leerzaam én leuk om van de docent te leren hoe het in de praktijk werkt. Hoe vind je leuke opdrachten, en hoe ga je goed voorbereid naar de opdrachten toe. Dat zijn dingen die je al leert tijdens je opleiding.
Tijdens je opleiding bouw je onder begeleiding van je docent een professioneel portfolio op. Je werkt mee aan fotoshoots, zowel op school als buiten de lessen.
Ook is er de mogelijkheid om een dag stage te lopen met een ervaren visagist.

Visagie opleiding startdata mei

In mei gaat de allround visagie opleiding weer van start. Je kunt voor de zomervakantie al een goede start maken en hoeft niet te wachten tot september. De zomerstop van een aantal weken biedt tijd en ruimte om te oefenen en te werken aan je portfolio. Een aantal fotoshoots vinden op school plaats maar je werkt ook zelf met een fotograaf en model aan een fotoshoot mee. Dit kun je goed voorbereiden in de zomerperiode. In september gaat de opleiding verder en heb je veel kunnen oefenen.
Na de opleiding kun je direct aan de slag als visagist. Ook na je opleiding begeleiden wij je naar werk en helpen we bij het vinden van opdrachten en het opbouwen van een netwerk.
En wie weet, kun je na het behalen van je diploma als freelance visagist aan de slag bij onze Agency!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bekijk dan de startdata of bezoek één van onze open dagen.

WhatsApp chat