Summer school Make-up artist!

in 3 weken je diploma, start in juli

 

Visagiediploma behalen tijdens onze summer school.

Droom jij er al lang van om een visagie opleiding te volgen maar vind je meerdere maanden naar school gaan lastig te combineren? Behaal dan je visagie diploma in 3 weken tijdens onze summer school!

start visagie opleidingen

In 3 weken een make-up artist!

3 keer per week heb je 5 uur les per dag. De dagen zijn gepland van 9.30 uur tot 15.00 uur (30 minuten lunchpauze). Totaal is er 45 uur les bij ons op de academy. Daarnaast is er huiswerk. Denk hierbij aan de make-up looks oefenen en een stukje theorie.
Er is aan het einde van de opleiding een theorie en een praktijkexamen. Het praktijkexamen staat los van de lesuren en is op een aparte dag in de laatste week gepland. Na het positief behalen van deze onderdelen ontvang je een visagie diploma. Hiermee kun je aan de slag als visagiste voor bijvoorbeeld tv, agency´s, fotoshoots, modeshows en werken voor mooie cosmetica merken. 

 

Ja, ik wil in 3 weken make-up artist worden

Daarom de Summerschool

Als je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan als visagist en je wilt je diploma z.s.m. behalen is de summer school iets voor jou! Doordat je zo intensief bezig bent met het vak visagie en elke dag aan het oefenen en leren bent pak je het snel op en zal je merken dat je na die 3 weken ook daadwerkelijk beschikt over veel kennis en klaar bent om aan de slag te gaan als visagiste.

Misschien heb je door het corona-virus wat achterstand opgelopen en wilde je bijvoorbeeld al eerder dit jaar starten met een visagie opleiding. Dit is je kans om het in te halen en alsnog na de zomer als visagiste aan de slag te kunnen!

Tijdens deze 3 weken is onze begeleiding als school intensief en zijn wij elke dag bereikbaar om bij te kunnen sturen en te helpen, ook buiten de lesuren om.

Je werkt op elkaar en op oefenhoofden zodat je niet elke les een model hoeft te regelen.

rev

Ik heb de 4daagse visagie opleiding gevolgd bij de Beauty Bureau Academy en werd super begeleid door zowel Ilse als Sandra. Beide dames zijn erg enthousiast, vertellen/delen graag over het visagie vak en leggen goed uit. Ontzettend veel geleerd in de 4 dagen! Voor de opleiding had ik het silver make up pakket aangeschaft, wat ik zelf erg prettig vond omdat er meteen werd uitgelegd hoe ik de verschillende producten kon gebruiken en ik kan nu ook gelijk zelf aan de slag. Maar ook mocht ik andere producten welke beschikbaar waren (een andere kleur foundation of oogschaduwpallet bijv.) in de les gebruiken of zelf meenemen. Daarnaast een erg mooie en nette locatie welke makkelijk bereikbaar is met het OV en werd er zelfs voor de lunch gezorgd. Kortom, mocht je opzoek zijn naar een opstapje in de visagie en is een jaaropleiding oid een te grote commitment (zoals in mijn geval) dan raad ik de 4 daagse opleiding zeker aan!

review visagie opleidingen Isa

Ik heb bij Beauty Bureau Academy de allround opleiding gevolgd en ik ben hier erg enthousiast over! Je wordt tijdens de opleiding niet alleen opgeleid tot visagist, ook krijg je de mogelijkheid een portfolio op te bouwen. De docenten zijn erg professioneel en ervaren, en je kunt zelfs na de opleiding nog bij hen terecht met vragen.

review Kiki
mercedes review
review Patricia visagie opleiding

De visagie opleiding is echt geweldig! Zeer uitgebreid en geen vraag is hen te veel. Er zijn zoveel aanbieders van dit soort opleidingen maar na mijn bezoek aan de open dag had ik er al een goed gevoel over en ben blij dat ik de keuze voor deze opleiding heb gemaakt. En als kers op de taart kun je na het behalen van je diploma ook nog eens via hen aan de slag en dus genoeg ervaring op doen.
Dank je wel, Ilse (en andere docenten)

Lisa review visagie opleiding

Super leuke 4 daagse visagie cursus gedaan! Zeer leerzaam. Leuke docenten en duidelijke uitleg! Ik kom in september terug voor de 24 daagse cursus. Zeker een aanrader!

WhatsApp chat