Open dagen visagie opleidingen

Wij kijken terug op een mooie open dag voor de visagie opleidingen voor komend seizoen. Ons nieuwe pand werd bezocht en naast de rondleidingen waren er op deze dag ook direct inschrijvingen voor diverse opleidingen. Wij geven graag een terugblik.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Terugblik open dag

De eerste open dag voor het nieuwe seizoen is een feit en wij kunnen terugkijken op een geslaagde dag.
Wij openden voor het eerst de deuren van ons mooie nieuwe pand en hebben de bezoekers een rondleiding gegeven. De docenten waren aanwezig om kennis te maken en alle informatie te geven over de diverse visagie opleidingen.
Er waren geïnteresseerden voor zowel de allround visagie vakopleiding als de korte visagie cursussen. Ook waren er op deze dag al verschillende inschrijvingen.

open dagen visagie opleiding
open dagen  visagie opleiding

Kom ook naar een open dag!

De open dag was een goed moment om te oriënteren op de verschillende opleidingen en sfeer te proeven in de lichte en ruim opgezette lesruimte.
De lespakketten van Make-up Studio waren te bewonderen en er werd uitleg gegeven over de verschillende materialenpakketten bronze, silver en gold. Ook werden er visagie demonstraties gegeven op een model met producten uit het pakket van Make-up Studio.
In de fotostudio werd gedemonstreerd hoe leerlingen tijdens de lessen hun eigen werk mooi op de foto kunnen zetten en bezoekers konden dit direct zelf uitproberen.

Ben je enthousiast geworden? Kijk dan snel wanneer de volgende open dag gepland staat!

Alle info over de verschillende visagie opleidingen vind je hier.
Wil je nu alvast binnenkijken bij onze Academy? Hier laten wij je graag een voorproefje zien.

open dagen visagie opleiding
WhatsApp chat